» »

mojga laptopa je zmočil dež!!

mojga laptopa je zmočil dež!!

selena ::

Takole se mi je zgodilo. Burja je odprla okno in deževalo je po laptopu, ki je bil na mizi pod oknom. Verjetno pol ure. Na srečo je bil zaprt, da mi ni še tipkovnice zmočilo.
Zaslon je bil mal poškropljen, ko sem ga prižgala, je najprej pol minute malo utripal in mežikal na spodnji levi četrtini, potem pa je začel delati normalno. Zaj je že dobro uro prižgan, pa je vse ok. Povejte mi prosim, so možne trajne poškodbe računalnika, če se zmoči? Joooj, upam da bo vse ok.
Hvala

ToniT ::

Kot kaže, bo vse OK!
Drugič pa najprej vse posuši (lahko tudi s fenom), odstrani baterijo in šele potem, ko je vse suho, zaženi računalnik.

gkovac ::

Ja če nebi bilo vse v redu bi že vedla :D :D kakšni dimni signali bi hitro prišli ven. Naslednjič pa v takem primeru naredi kot je napisal Toni.
lp,

pviran3 ::

Če je kej od elektronke (kamere, digitalni fotiči...) je treba takoj baterijo (tavelko in tamalo vn vzet, pa takoj na servis pelat, ker se drugač začne elektroliza in to not vse zjebe!
Npr; če ti foto pade v vodo...

Mercier ::

Nekatere ima nakdo tam gori res rad. :\ Se bi spodobilo, da daš za mašo. Pri spovedi, pa da slučajno ne zamolčiš mučenja bližnjega z elektrošoki! ;((

Jaz sem polil pijačo po mizi, do (novega) notesnika je, preden sem ga dvignil, priteklo komaj nekaj kapljic, ampak mi ni uspelo dovolj hitro baterije potegnit ven in je revež takoj umrl. :'(

Hux ::

V takem primeru treba meti poskodbeno zavarovalnico za laptop.

selena ::

Hvala vsem! Res mam srečo :) - večjo kot pamet!!!
A veste mogoče, če se res lahko zavaruje prenosnik proti takim poškodbam - če ga poliješ, ti pade na tla...?

LoneWolf ::

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sistem ena d.o.o. servis !!! (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
20654328 (14294) Han
»

Hofer-> Medion-> Garancija (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Strojna oprema
42293449 (50582) joze67
»

pregrevanje hp prenosnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7020761 (19830) Havq
»

Polit prenosnik (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
6416947 (14190) _koki_

Več podobnih tem