Forum » Programska oprema » Antivirus, ki bi delal brez Internet Explorerja
Antivirus, ki bi delal brez Internet Explorerja
zenith1 ::
Na mašini, ki ima Winse98SE sem odpilil Internet Explorer in naložil Firfoxa.
Sedaj sem v dilemi kaj narediti, ker ne morem naložiti nobenega antivirusa. Vsi zahtevajo IE, poskusil sem z Avastom in NAV.
Bo treba naložiti nazaj IE ali obstaja kak antivirusnik, ki deluje brez IEja??
lp
Sedaj sem v dilemi kaj narediti, ker ne morem naložiti nobenega antivirusa. Vsi zahtevajo IE, poskusil sem z Avastom in NAV.
Bo treba naložiti nazaj IE ali obstaja kak antivirusnik, ki deluje brez IEja??
lp
Shybby ::
jaz se točno ne spomnim tega sam mam nortona 2003 systemworks + norton firewall pa z mozillo nimam nobenih težav
jap ga mam še gor. ja pol pa daj windos cd not pa IE gor naloži pa naloži mozillo pa ti bo delalo!!!!zakaj si ga sploh zbriso???
zenith1 ::
Ker komp uporabljajo laiki in klikajo karkoli je možno klikniti, s tem bi si vsaj nekaj dela prihranil, ker tale komp vsake kvatre formatiram. Virusi and stuff.
ja saj pa se nastavi da je mozilla primarni iskalnik pa če je bližnica do IE na namizju jo pač zbriši.pol pa še iz menija start pobrišeš IE bližnjico! al pa z kakim programom zakleni IE pa bi moglo bit bolš!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 648971 (6508) | Domini tm |
» | kateri antivirus naj izberem?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9763 (8559) | fitipaldi |
» | Popolna varnost za uporabnike z adsl-jemOddelek: Omrežja in internet | 3100 (2098) | HriBB |
» | varnost,hitrost in urejenost računalinkaOddelek: Pomoč in nasveti | 2067 (1524) | flipflop |
» | Antivirus (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 6006 (5031) | BigFoot |