Forum » Igre » Postavitev FarCry Serverja na osnovnem 1Mb ADSL paketu-je to mogoce-ali lahko le sanjam
Postavitev FarCry Serverja na osnovnem 1Mb ADSL paketu-je to mogoce-ali lahko le sanjam
Nejc0 ::
Zivjo!
Rad bi postavil server za spil FarCry pa me zanima, ce je najosnovnejsi paket ADSL 1Mb dober za postavitev serverja-in koliko folka bi se lahko priblizno gor konektalo?
Lep pozdrav
Rad bi postavil server za spil FarCry pa me zanima, ce je najosnovnejsi paket ADSL 1Mb dober za postavitev serverja-in koliko folka bi se lahko priblizno gor konektalo?
Lep pozdrav
Slovenski FAR CRY CLAN in FORUM - http://www.farcryslo.tk/
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Gandalfar ()
Nejc0 ::
Aja se tole-preko obicajnega seerverja moram odpreti samo dolocena vrata TCP in UDP pa pol stvar deluje-se lahko vsak ki pogleda listo prijavi k men. Kaj pa ce jaz naprimer naredim LAN igro in dam mojim frendom IP-pa se potem oni konektajo z Battlelanom na moj racunalnik-ali bi to delovalo-ali rabim za navidezen lan se kaj drugega?
Lep pozdrav
Lep pozdrav
Slovenski FAR CRY CLAN in FORUM - http://www.farcryslo.tk/
Black Dragon ::
NejcO ti kr sanji naprej, sej ti mora biti jasno da s 30Kb/s uploada nimaš kaj postavljati serverja za Farcry, za Q3A nebi reku pa še tista bi jebala če bi imel povezanih več kot 8 uporabnikov (ali manj)...
Vzemi si paket 1024/768 pa boš lahko mirne volje postavil game server za kerkoli špil samo spet z določenim št igralcev do takrat pa le sanji o postavitvi game serverja za Farcry ali Doom 3...
Vzemi si paket 1024/768 pa boš lahko mirne volje postavil game server za kerkoli špil samo spet z določenim št igralcev do takrat pa le sanji o postavitvi game serverja za Farcry ali Doom 3...
Time will tell.
danielka84 ::
meni npr. medal of honor na liniji 1024/512 dela brez problemov do max 9 igralcev.
in vsi majo solidne pinge.
in vsi majo solidne pinge.
ni-da-ni
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of duty multiplayer (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17880 (7075) | steev |
» | FarCry (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 46616 (20539) | X-Hair |
» | PC za TV in igre za 120k (mission imposible?)Oddelek: Kaj kupiti | 984 (833) | miguelslo |
» | Joint Operations Typhoon Rising proti Far CryOddelek: Igre | 2238 (1796) | IceBreakr |
» | Pomagajte pri veliki odločitvi: Prescott ali AMD64Oddelek: Kaj kupiti | 1706 (1134) | ronaldo |