Forum » Igre » Pure Pwnage
Pure Pwnage
Matek ::
A gleda kdo to? Naj, razložim, Pure Pwnage je oddaja o enem "pro gamerju", pač enem tipu ki dost igra, sicer ni nevemkako znan, je pa eden tistih, ki imajo malo bolj gamerski lifestyle. Igra RTS Condition ZEro, v oddaji se predstavlja samo z nickom teh_pwnerer, snema pa ga njegov brat Kyle s eno navadno kamero. Oddaja je torej doma narejena, podobno kot thebroken (Ramzi rulz! ), vseeno pa na trenutke izpade dosti smešna. Ne downloadajte je, če ne veste dosti o medmrežnem igranju iger in delni odvisnosti od le-tega, ker se vam bo najbrž zdela stvar navadno debiliranje. Če pa vam je multiplayer gmaing blizu, se boste od srca nasmejali (recimo za primer, meni je bilo blazno smešno, ko se je tip sprehajal po ulici in srečal nekega neznanca, ki je sprehajal psa. Komentar je bil v stilu: "Look, a dog! There used to be dogs in Red ALert 2! ). Zaenkrat so na voljo štirje deli in nekaj dodatne glasbe, če vas je opis pritegnil, pa stvar downloadajte na domači strani. Pa napišite kakšna se vam stvar zdi.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
huelz ::
A ni to ze dost stara zaeva?
Vidu ene par mescov nazaj ze...
Razn ce sem jez samo pru del gledu (se mi zdi daj blo neki od Generalsov...)
Drgac pa ja, smesno za crknit
Sploh ko v peskovniku razvija svojo taktiko, hehe
Nujen ogled
Vidu ene par mescov nazaj ze...
Razn ce sem jez samo pru del gledu (se mi zdi daj blo neki od Generalsov...)
Drgac pa ja, smesno za crknit
Sploh ko v peskovniku razvija svojo taktiko, hehe
Nujen ogled
Xplicit ::
pogledu prvi del, sam se mi ni zdel ne vem kolk smeshn
morm jutr k bom mel mal vec cajta se ostale pogledat
morm jutr k bom mel mal vec cajta se ostale pogledat
Matek ::
Xplicit, ja, prvi del je malo predstavitven in še najmanj smešen, se pa stvar stopnjuje. Četrti je res pure pwnage :>.
huelz, mja, ni ravno najnovejše, četrti del je pa svež in ko sem ga pogledal, sem se spomnil, da bi lahko napisal kaj o tem.
huelz, mja, ni ravno najnovejše, četrti del je pa svež in ko sem ga pogledal, sem se spomnil, da bi lahko napisal kaj o tem.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
huelz ::
Hehe, jez se pa ne strinjam, sam mislm, da je tapru se najbolj smesn, pol drug (geeks hiting on girls, what's funnier than that??? Especially with their micro ) , tretji pa zadn cetrt...
Zakaj?
Ker je skoz bl pretiravov pa ni blo vec tistga filinga, kjer bi clovek clo verjel, da taka oseba kot je on sploh lahko obstaja (and don't get me wrong, there's A LOT of n00bs (or so called ubergamers) out there )
Sem se pa nasmejov...
Sploh u prumu delu, kjer razlaga, kaksne vere je Pa una scena z demonstracijami
Drug del pa itak... He'd like to have little n00blets of his own to train them, they'd be liek uber like him
Pa k ga en pedr osvaja pa je hotu it k njemu spile igrat
Drgac pa kdaj ves a si mau prevec geekish liek?
Ko zacnes govort LOL namest da bi se dejansk smejov
Zakaj?
Ker je skoz bl pretiravov pa ni blo vec tistga filinga, kjer bi clovek clo verjel, da taka oseba kot je on sploh lahko obstaja (and don't get me wrong, there's A LOT of n00bs (or so called ubergamers) out there )
Sem se pa nasmejov...
Sploh u prumu delu, kjer razlaga, kaksne vere je Pa una scena z demonstracijami
Drug del pa itak... He'd like to have little n00blets of his own to train them, they'd be liek uber like him
Pa k ga en pedr osvaja pa je hotu it k njemu spile igrat
Drgac pa kdaj ves a si mau prevec geekish liek?
Ko zacnes govort LOL namest da bi se dejansk smejov
IceBreakr ::
Fantje, zbiram naročila za večje število majic, gre pa že za drugo takšno pošiljko v SLO... pošljite mi PM če ste zainteresiran in boste dobil dodatne info. Majice in hoodie mate na www.purepwnage.com sajtu pod Store prikazane, cene pa bodo podobne - torej ca. 4900 sit za majico... naročimo čez par dni, tko da pohitite. 1337! :)
IceBreakr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Funny and cool links (strani: 1 2 3 4 … 177 178 179 180 )Oddelek: Loža | 1426903 (1645) | GupeM |
» | Gears of WarOddelek: Konzole | 2478 (158) | oo7 |
» | Zvezdna vrata - Stargate SG1 (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Sedem umetnosti | 92672 (17281) | Barakuda1 |
» | Vsak Intelov procesor ima še svoj operacijski sistem (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 23883 (16067) | Ales |
» | c&c generals slo liga (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4778 (3725) | Nettisunny |