» »

c&c generals slo liga

c&c generals slo liga

«
1
2

NoOrdinary ::

Halo

Neki zdolgočasencov se ns trud ustvart slovensko c&c:generals(&ZH) ligo, kjer je poudark bolj na tem da se folk mal zbere in igra z mal več folka koker samo s prjatli kot pa da bi se sli neko resno ligo z nagradam pa to. Tko da če je kermu igra všeč in bi rad sem pa tja igral po netu, nej se oglasi na quakenetu (irc.quakenet.eu.org) na kanalu #generals.slo in mal zamori:P
Se opravičujem če to zveni ko reklama, problem je ta da ns je trenutno premal da bi lahko kvalitetno igral in kej preveč eksperimentiral in smo mogl dat na en forum k ga mal folk bere:)

damirez ::

Najraj te mam samo se nekaj mi povej a je obvezn original ker ce ni smo 4je ki bi se udelezil bolj tko za zabavo, ker nismo glih pro radi bi se malo naucili, ker smo ubstvu damo med sabo spilali.

damirez ::

Komad sm spilal Warcraft in C&C pa sem le ugotvil da mi je C&C bolsa in to veliko bolsa zame tenutno najbolsa strategija saj traja zelo dobra tekma manj kot 1h ne pa kot priostalih spilah po 2h in vec (cossacks).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: damirez ()

servo ::

Ne spusti me v #generals.slo - zahteva namreč geslo...

NoOrdinary ::

Hmm čudn, kanal ni na pass nastiman, je public in vse, a si bil sigurno na Qnetu? Drugač za igranje ni treba met "original printed disc" :) (ker nam je pač škoda originalov če gremo kdaj na lan:P 3vs3 tekma se bo igrala jutr(25.2) ob 7 zvecer ce bo folk, jest upam da bo ker se je zdej dvakrat nardil da so se premislni tik pred zdajci in je bla tekma 1 na 1.

Jok3r ::

Ja kaj vi to spilate kej ONLINE? Dejmo se enkrat dobit, pa vzgemo kako igro :) ... Aja mi smo drugace kot team 4je igralci AK47!!! Smo pa kr dobri.


replay

PARTyZAN ::

ginekolog ::

Sem za. Nas je enih 8 kolegov ko igramo preko direct connect skoraj vsak dan. Enih par nas je kar expertov. Bomo prišlo kaj na ta kanal.

Zanima pa me naslednje: Zakaj mi pri gledanju 1.02 replayov najprej dela, po recimo 5-10 minutah igre pa so vse vojaške enote pri miru, ostalo pa se dogaja. Mogoče prevečkrat Fast forward pritiskam ali kaj? Neki čuden bug no.. kolega ga je tudi opazil. Kaka rešitev morda?
Divers do it deeper.

ginekolog ::

Ah se ugotovil foro. Uporabil sem drugi game.dat (09-01-2004 Dunk! ) in sedaj zgleda dela. Kateri game.dat imate vi, da nebo sync errorjev?
Divers do it deeper.

Jok3r ::

Orginalen :D

speed machine ::

Kr original. :D

Če hočete resne bitke, potem se morte mal spopadit na online z kakim klanom, ko majo po 400 zmag vsak.

speed machine ::

Aja, pa igre ne trajajo pod 1h, ampak se lahk lepo zavlecejo tudi v 2 ali pa 3h. Odvisn kdo špila.

Jok3r ::

Ali pa 5 min in je konec :D

damirez ::

Danes je blo res dobr igrati.

ghostkop ::

Offtopic: a se da pr replayu fast forward? Kako?

Jok3r ::

F- fast forward :D

ginekolog ::

Ja fino je na tem kanalu.. je dosti soigralcev :)
Divers do it deeper.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ginekolog ()

speed machine ::

Ja vedno vsaj 100. Online.:D

Freelancer ::

Mene bolj online zanima, kot pa qnet/dc :D Sicer pa statistika tudi vara. Kot prvo neves, kolk spilov je kdo sploh odigral (lahko je vmes naredil x novih accountov). Pol mas pa folk z 250 zmagami, ki igra kot noob :)

Zgodovina sprememb…

damirez ::

To je itak bl tko druzenje za tiste, ki jim je skoda dat vec kot 20K za spilo.
Men je cist ql tist ki pa ima original naj pa igra na online in neha bit folz tistim ki so 20k prisparal za kaj drugega in se zmeraj lahko igrajo z svojimi rojaki saj tako ali tako nimajo prevec casa. :D

Jok3r ::

Hmmm spil kosta 5k tako da to ni izgovor!!! :D

Freelancer ::

Glede na to, da je spil dodatek in za povrh se "samo" 5kSIT, si podal zelo slab point.

damirez ::

KAJ? A spil je 5k se pravi mas lahko generlase od dedka mraza in kupis dodatek zero hour za 5k in to je to in lahko igras ZH online?
Ce je pa to tako potem je pa res pocen. Ko sem gledal za to spilo se prej to je bla skr 12k sm reku tok pa ne dam pa sm mislu da je dodatek ene 8k pa mamo takoj 20k. Se pravi je dovolj samo dodatek.

Jok3r ::

Hmmm ne vem zakaj bi kupoval Generalov ce dela tak lepo brez orginalnih. Sam ZH dodatek moras met original :D

Freelancer ::

Seveda :) Ce bi moral imeti oboje, verjetno nihce nebi ZH igral online :) Originalni generali so vazni samo zato, ker ZH ob instalaciji preveri, ce imas generale nalozene. Za vse ostalo je EAju vseeno. Mogoce je zdaj ZH ze kaj cenejsi, mene je prisel 5.4kSIT.

Morana ::

Zakon!
Jaz pa sem bil sure, da bi moral se generalse kupit, ce bi htel igrat. Vse tiste pa, ki ne nameravajo investirat, vabim se jaz na irc: qnet, generals.slo . Ponavadi se vedno najde kdo za kaki spil...

lp

PARTyZAN ::

Baje zadeva temelji še na fajlih starih generalov..tko da ni to sam, da preveri če maš installane navadne generale

Jok3r ::

JA
CE zbrises Generale dol in imas instaliran ZH dodatek ne bo deloval :|

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Jok3r ()

ginekolog ::

Če je kdo zelo dober, ga posebno vabim na kak dober boj... me zanima, če me kdo zmore :P
Divers do it deeper.

Morana ::

Ja ja Gine :)

Saj si najboljši, sam zdaj se pa ze malo hvališ :p

ginekolog ::

nah, samo skušam privabit ljudi :P
Divers do it deeper.

Jok3r ::

Sem zmerim za en gajm :D... Sam ob weekendih :)

koyotee ::

men je najbol če se špila brez super weaponsov, k pol se zares vid kdo obvlada.
China forever ------->čeprov mi to ni všeč k reče: China will grow larger |O
LP
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Freelancer ::

Js ponavad spilam brez SWjev al pa z enim. Sam to je precej gnilo, ce je v spilu demo, ker njegov ambush poje SW za salo.

speed machine ::

Ja če si ti tud gla demolition, potem si lahk sam žvižga s svojim ambushom da bi ti sesu SW.

Freelancer ::

Ja... Sam ne morjo bit kr vsi GLA.

speed machine ::

Lahk so. Čeprav najbolj ubija tale kombinacija-igra 4:4. 2x Demolition, 1x infantry, 1x airforce. Potem air ne dela SW, infantry če nardi nukico, demota pa naredita svoje SW. Ter jih zavarujeta, kot jih lahk samo demolition. Nasprotnik pa če se spravi na SW-je, je bolj težka da bo vse unicu. Največkrat je tud na drugi strani kak demo in air. Torej če gre napad na SW od demolitna (največkrat se odločijo za to, ker scud naredi več škode), potem bo SW preživel napad. Air pa lahk potem uniči samo eno sw, največ dve. Potem pa ponavadi zmanjka moči. 1SW preživi torej.
koyotee: tud če se špila z sw-ji se vidi kdo obvlada. Ker pravi PRO ne bo naredil SW, potem pa sedu v bazi kot kura na jajcih, ampak te bo sesu še preden bo prišlo SW odštevanje do nule. Ko boš pa enkrat sesut, pa je itak vseen, če ga uporabi. Tak da z SW al pa brez njih, je ista figa.

Zgodovina sprememb…

koyotee ::

evo čez 2 tedna dobim adsl pa gremo špilat C&C generals ne ZH!
In mam Chino dost naštudirano d vidm kok kj folk obvlada
Najbolša mapa v generalsih mi je za 8 igralcew Twilig fame
:D
LP
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

speed machine ::

Ja sej Twilight flame je itak najbolj igralna mapa za 8 igralce, in tud največ folka jo špila. Sam če se je jz kej spomnem, je bla ta mapa mal manjša v original Generalsih, ni mela tolk supplayev, pa še rafinerije je mela na drugih mestih. Tak da je bila kot nalašč za chino, da si si lahk naredu obrambo. Sam za ZH pa tu china puši. Razen mogoče infantry-ja.

Freelancer ::

Bah, Twilight Flame-a sem se ze kar navelical, ker vsi samo se to nabijajo. Zadnje case sem malo igral Fortress Avalanche, pa sploh ni slaba mapa.
Sej dostkrat tud ce se spila s SW jih sploh noben ne naredi, ampak raje dela vojsko :) Doloceni ljudeki recimo pa samo spammajo SW v bazi in ne delajo nobene vojske, potem pa popusijo. Enkrat sem dobil nekega idiota na moj team, ki je prekrsil pravilo no sw, ker je kao nasprotnik "rushal". No in pol je samo nuke delal (bil je INF) pa nobene vojske. Sovrazni GLA mu v bazo spusti ambush in zacne zavzemat stavbe, on pa joka pomagite mi... Js sm kr debelo gledal... Mislim... Kaj mas pa pri ambushu za pomagat matr, ce pa tega ne pricakujes, si pa res trd^2.
Sem srecal ze veliko demotov, ki naredijo SW in potem nekaj casa samo turtlajo v bazi, ambush pa uporabljajo samo za unicenje sovraznega SW.
Najbolj mi greja pa na zivce demo noobi, ki ne znajo delat nic drugega kot tech spam. Par dni nazaj je bil na sovraznem teamu demo, ki cel spil (3 v 3, twilight flame) ni pocel NIC drugega, kot delal samo technicale in me z njimi stalno napadal napadal. Sicer se ni spomnil zraven poslati se quade, tako da jih je moj helix pojedel. Ampak vseeno mi je ful bedno tko igrat.

speed machine ::

Glede technicaltov pa je tak. Če jih folk hoče delat, pa jih naj dela. Zato pa so vključeni v igro. Tako kot ima air močne raptorje, ali pa stealth nevidne enote, tako ima demo tecnicalte da lohk kej uniči. Sicer pa če maš pravo armijo, si lahk tud z njimi samo žvižgajo. Rečmo mam frenda, ki špila z infantry pa sem porabu najmanj 50 technicaltov preden sem mu rafinerije sesu. To seveda v kratkih razmakih po 4 ali 5 vozil naenkrat. Kar pomeni da za vsako bolezen rožca rase.
Glede tistga da pa rečeš da je nekdo techno noob, pa pomeni da ti grejo takšne stvari na živce, ker ti uničijo za male denarje več, kot pa ti njim. To pa zato, ker ne znaš ukrepat proti temu. Z drugimi besedami, jezen si sam nase.
Za ambush je pa samo eno zdravilo. Hitro ukrepanje. Ko se špila 3:3 al pa 4:4 je glavna stvar za uspeh pomaganje drug drugemu. Zato gla postavi sosedom tunele po bazi, infantry zavaruje aira, pred sovražnikovimi commanchiji in raptorji, air lahk uspešno pomaga pr ambushu z svojimi commanchiji... Sam to je treba mislat že na začetku igre, ne ko je prepozn.
Napada se pa itak po skupinah. Sam zase vsak, ne naredi nič. Razen če ima noobe na drugi strani. Timsko delo pa sesuje tudi klane ki imajo vsak po 500 zmag.

Freelancer ::

Tezko bi rekel, da sem jezen sam nase. In tezko bi rekel, da clovek ne igra kot noob. Ker prvic, ni delal nobenih drugih enot. Poskusaj pri china delati samo battlemasterje in bos neslavno pogorel, isto je z USA. GLA je pac taka stran, da lahko lazje prides skozi s spammanjem. Meni je bedno proti takim ljudekom sploh igrat. Isto je on porabil okrog 50 tehnikalov, da mu je uspelo porusiti moje derricke. Moja obramba pa je bila veliko cenejsa, tako da se sploh ne sekiram, samo tak nacin igranja mi je debilen. Tako lahko igra vsak, ce ima le 10 IQja. Sicer pa stojim za tem, da so SW gen, demo gen in inf gen najbolj privlacne vojske noobe. LAHKO se z njimi igra dobro in s skillom, ampak to je odvisno od cloveka. Ne bom zdaj pljuval cez vse igralce demota in inf, ker sem jih tudi videl ze nekaj, ki igrajo s skillom.
Glede teamplaya se pa popolnoma strinjam. Sem tudi ze sam to dozivel. Ce folk med sabo sodeluje, se da sesut se tako zaj****** nasprotnika. Eni pa pac zase igrajo. Ravno zadnjic sem spilal 3 na 3 in sva bila na vsakem teamu 1 air. Meni je GLA poslal quade za zascito, sovrazniku pa niso poslali nic (ne gla in ne INF). Sramota... Sele potem, ko sem ga ene 10 minut sesuval so se le zganili in mu poslali eno orenk obrambo.
Zadjic sem pa dozivel tole: eden od nasih je imel ~300 zmag in je spilal s china nuke. Igralo se je z enim SW. Sicer pa se mu je ful mudilo graditi nuko. Igralo smo twilight flame. No in on je bil cisto na levi strani in sploh ni postavi obrambe pred pecino!!! Js nisem mogu vrjet, pa sem mu nabil beacone, on pa nic. Potem sem mu poslal mojo vojsko tja, da bi zavaroval pecino, preden bi bilo prepozno ampak je bilo ze prepozno :( Takoj ko je bila njegova nuka koncana sem slisal zvok od helikopterjev in bil ves zadovoljen "Oh goody, nas AIR mu je poslal comacheje za zascito nuke". In potem se pa spominim... caki malo... sej jih ne vidim... SHIT!!! In cez 20 sekund je bila nuka sesuta. Pol ko je bilo ze vse mem so se pa moji tankci pripeljali do njegove baze :( Sem bil pac cisto na drugi strani mape in je trajalo. Ful sem bil razocaran, ker je mel tipo malo cez 300 zmag in sem kar debelo gledal, kako lahko tako ocitno stvar, kot je obramba pecine spregleda...

speed machine ::

Ja sem že vidu tak folk, ko ma po 300 zmaga pa take bedarije klati. Sem viu pa še večjega norca. Je mel statistiko 1200/100, pa se je spravu na mojga soigralca kot stealth, ter mu v bazi odpru tunel. No pa smo mal pomagal to spucat. On pa je takoj ko mu je ta akcija propadla, dal surrender. Mislim, kak lahk človk ko je prešpilu že čez 1200 iger da surrender in takoj dobi zmago. Jz vedno igram na zadnjo stavbo, pa če traja še dve uri zravn.
Timsko delo je vredu pa zaščita tud, dokler se to ne obrne v to smer, da gre veliko denarja v samo obrambo enega igralca, na ostalo se pa pozabi(razvoj, pa napadi). Ker če se spravijo na koga v našem klanu, mu damo zaščito ki jo potrebuje, potem pa se preusmerimo v napade. Že res da ga bodo mogoč sesul, pa da se žrtvuje, vendar zmaga pa je naša, ker se 4 je ubadajo z enim, se drugi trije lahko razvijejo.
Men osebno je najboljši air force. Takoj za tem pa GLA demolition. In če povežeš izkušnje teh dveh generalov, potem te nič ne more presenetiti. Ker najbolj so smešni tisti ljudje, ko igrajo aira, pa ga igrajo dobro. Ko pa jim sesuješ CC ali pa ko so brez elektrike, in jim radar ugasne, se pa jim ustavi. Raptorji krožijo namesto da bi napadali, aurore so na letališčih, vse stoji dokler ni spet CC al pa elektrarna postavlena. Jz pa sem navajen igrat GLA brez radarja tudi po uro, in to klanske bitke, tak da mi je čisto vseeno ali imam radar, ali ga nimam. Napadi so enako učinkoviti. Res pa je da je mal več premikov z miško.
Se pa strinjam z tem, da je SW general eden najbolj brezveznih generalov, namenjenim samo noobom. Ker čisto uniči igro. Npr. men so všeč bitke, ko se dva gla tepeta pri rafinerijah, in se črta premika zdaj en meter gor, zdaj en meter dol. Tak kot v 1 sv. vojni ko so mel pozicijske bitke. Potem pa pride en kreten z aurorami pa ti z tremi kliki vse uniči. To uniči vso zabavo. Sem že igral z takimi noobi, pa so mislal kak so dobri ko znajo celo auroro nardit pa na stavbo kliknat. Si jim pa sneak odpru v bazi, pa lepo gatlinge našibu okol njegovih stavb, pa sam čaku. Pa si največkrat sesujejo svoje stavbe, z lastnimi aurorami. Ni ga lepšega, kot pa ko to vidiš, kak si en sesuje CC, letališče pa strategy z parimi aurorami.
Aja, če še niste čul, so generali prva PC igra v letu 2003. Jipijejo.:))

Freelancer ::

"Sem viu pa še večjega norca. Je mel statistiko 1200/100"
Jaz sem enkrat igral z nekim tipom (se mi zdi, da je imel nick soty), ki je imel statistiko 1250+/100-. Bil je na moji strani... Bili smo 2×AF in se nekaj, pomoje GLA. Takoj na zacetku sta se sovrazni USAF in GLA spravila name. Medtem, ko sem bil zaposlen z GLA je USAF opravil dokaj uspesen nook drop v moji bazi in rekel sem svojemu teamu, da bi mi prav prislo malo pomoci. Un tipo z zmagami rece "OK". In kaj se zgodi potem? Dobim NJEGOV carpet bomb na mojo bazo. Zatem pa pridejo trije njegovi comacheji in zacnejo pobijati moje enote. Jaz sem samo gledam z odprtimi usti. Potem je v nooka nalozil dozerja in v vsakem vogalcku mape zazidal enega patriota :)

"Se pa strinjam z tem, da je SW general eden najbolj brezveznih generalov, namenjenim samo noobom. Ker čisto uniči igro."
Na zalost sem dosedaj videl le noobe igrati s SW generalom. Enkrat sem imel celo enega na svojem teamu, ki ni pocel nic drugega kot delal aurore. Ampak sovraznik je bil dobro vkopan z dobro ekonomijo in mu ni mogel do zivega. In potem je tipo izjavil, da nima vec volje po igranju in da je itak brez denarja.
Drugi primer je pa recimo tole: Odpre se sneak attack zraven letalisca, nad katerim krozijo stiri alpha aurore. Tip pa ne naredi nic. Nato so iz tunela prisli quadi, ki so aurore sestrelili. Skoraj ni za verjet.
Meni se nasploh SW general zdi en totalen joke. OK, naj ima EMP patriote (itak jih nihce ne zna pametno postavljat) in particle cannone po 2500. I can live with that. Ampak aurora alpha je totalna bedarija. Zaradi alphe USAF zgleda kot ena neslana sala. USAF dobi za isto ceno auroro, ki je sicer fer in zbalancirana enota, ampak se ne more meriti z alpho. In USAF naj bi imel air power? Ce bi bilo po mojem, bi SW gen dobil navadno auroro za 2.5K.
Najbolj smesno je pa, da ce host spila prepoveduje SW generala, da potem folk zamenja na USAF. Js res nevem, kaj imata skupnega.

Ja, meni so totalka carske take bitke, kjer se linija pocasi premika :) To se mi je zgodilo zadnjic, ko sem spilal kot nuke Fortress Avalanche (mi nuke+2×usaf vs gla stealth+gla+usaf). Spil je trajal cca. 2 uri, crta pa se je na levi strani mape premikala 1 uro, dokler nam ni uspelo narediti preboja :).

Freelancer ::

No ker vas je toliko dobrih tukaj gor :D, me zanima ce ste zainteresirani za kaksen team game. Ker mi gre ze rahlo na k****, da ce ze najdem cas za kaksen spil, da potem dobim lamota(e) v team ki a) pac ne zna igrat al pa b) se disconnecta ker je pac debil in/ali ima 14.400 modem.
Aja pa se c) ne zna brat in d) ne zna anglesko.

Zgodovina sprememb…

Quickbeam ::

Seveda bi se našel kdo.. kot je že blo rečeno se lahko dobimo na qnetu za kak direct connect ali pa online. Ker pa je online vmesnik šlampast da je joj pa moreš povedat kak nick maš, kdaj boš gor in kje, da se dodama na seznam.

Vidim da se borite predvsem na TF, men tak način igre ko se igra na tej mapi ne ustreza preveč ker se je prelahko branit. Sam raje napadam in mi ni všeč da karta nasprotniku olajša delo. Ponavadi je tak da zmaga ekipa ki ma več GLA generalov, ker ko enkrat dobijo sneak attack gre počas z nasprotniki navzdol. Na mestu kjer GLA počisti nasprotniku bazo, airforce spravi noter nevidne helikopterje in počasi dokončajo delo... Se pa res dogajajo prav neverjetne bitke na tej karti, naprimer en 4v4 ko je blo zgrajenih tolk superweaponov da so števci od enega igralca zasedl celo stran... jaz sem mel pa dva :) Raje sem pošiljal skupine nuke tankov v napad kar pa ni melo nobenega učinka ker so se mi pod gosenice metale horde eksplozivnih technicalov, migi so padali kot muhe zarad quadov... ma boljš da bi gradil sw. Proti demolitionu nimajo tanki nobene možnosti.
Pa še neki - kdor zagovarja taktiko z eksplozivnimi technicali si naj zamisli naslednje. Naprimer da igraš kot amerikanc in kot je znano so najbolj učinkovite enote hummerji naloženi z missile defenderji in kakim pathfinderjem. Nekaj časa traja da se zgradijo hummerji v warfact in pehota, cena je okrog 2500, odvisno od generala, potem pa moreš še poklikat vse male človečeke in jih poslat v vozila. Na drugi strani maš nasprotnika ki iz treh - štirih warfactov po tekočem traku vali technicale ki stanejo vsak 550. Kaj more nardit je da jih spravi v bližino tvojih humveejev... dovolj je, da samo en avtomobilček za 500 kreditov pride prebliz in spremeni tvoje dragocene hummerje v prah. Isto lahko dela s katerokoli enoto. Zna bit mal tečno. Druge enote, recimo kakršnikoli tanki so pa tak prepočasni in že vnaprej obsojeni na smrt ker technical je boljš kot bombtruck - hiter. Škoda samo da se jih ne da zamaskirat v nasprotnikovo enoto aneda.
Še najbol učinkovito orožje proti GLA so nevidni helikopterji - po mojih izkušnjah.

Je pa prav fino da najdeš vse mogoče taktike od različnih igralcev, vsak ma svoj stil. Naprimer pred nedavnim sem naletel na quickmatch na nekega nemca ki je pravi parazit z GLA. Celo mapo je zagradil s toxin tuneli in ostalim in me vedno bolj stiskal v kot dokler mi ni zmankalo prostora, pob je na koncu že gradil v moji bazi! kot kakšna grozljivka hehe. Premagal me je skoraj brez vojske. Pravo nasprotje moji igri, ko redko delam kakšno obrambo.

kopriwa ::

Zadne čase, čeprov so dopusti je kar upad igralcev, enih par nas sameva brez originala :P, tko da če bi se radi strelall, zažigal, obmetaval z nukicami in scudi pridte na (IRC) quakenet server, kanal #generals.slo. Iščemo tudi igralce za clan tko da pridte brez strahu :))

Brilko ::

Se strinjam, dejmo špilat, sam ko nas je res mal mal.

Tito ::

HEhe, jst mam original, moj brt ma original frend ma original ... Tko da se bi dal kak 3v3 tekmovanje zorganizerat, seveda na uradnih serverjih, drugače mi ne igramo (problemi z ruterjem ... ):D

Jok3r ::

ONLINE kadarkoli hocete :) od 3v3 naprej pa do 4v4 kamot lahka...
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Command & Conquer Generals - Zero Hour - razna vprašanja (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
727273 (3028) Vesoljc
»

C&C Generals Zero:Hour (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
564855 (2351) Zeberdee
»

Command & Conqueer Generals Zero Hour ONLINE ping/lag problemi!

Oddelek: Igre
91072 (946) pivo
»

Command & Conquer: Generals - Zero Hour (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
564453 (3444) kopriwa
»

Command & Conquer: Generals (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
18911594 (6986) jRk0

Več podobnih tem