Forum » Zvok in slika » narejen video DVD - črnobela slika?
narejen video DVD - črnobela slika?
snow ::
Zdravo.
Sem z nerotom posnel en video DVD za kolega in sicer vse .buf .ifo ter .vob datoteke, pa mu vse dela ok razen tega da ima črnobelo sliko. V čem bi lahko bil problem?
Originalne DVD-je pa mu predvaja normalno.
Isti problem (črnobela slika) pa se mu pojavi pri video CD-jih.
lp
Sem z nerotom posnel en video DVD za kolega in sicer vse .buf .ifo ter .vob datoteke, pa mu vse dela ok razen tega da ima črnobelo sliko. V čem bi lahko bil problem?
Originalne DVD-je pa mu predvaja normalno.
Isti problem (črnobela slika) pa se mu pojavi pri video CD-jih.
lp
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
Trinitron ::
Keri predvajalnik za DVD-je pa ma? A je na TV prklopljen z navadnim (kompozitnim), al z S-video izhodom?
CaqKa ::
dvd sicer dela normalno?
dvd si naredil v kakšnem formatu? pal ali ntsc? kakšne dvdje zna njegova enota predvajat pal, ntsc?
kako ima v meniju naštelano pal/ntsc?
dvd si naredil v kakšnem formatu? pal ali ntsc? kakšne dvdje zna njegova enota predvajat pal, ntsc?
kako ima v meniju naštelano pal/ntsc?
Um.. nebi vedel v kerem formatu sem naredil dvd.
Aja... da bi bil s tem PAL in NTSC problem. Bomo problal.
Ma pa sony dav-400s, pa prkloplen prek onega kabla ko maš na tri.. za zvok pa to.
Aja... da bi bil s tem PAL in NTSC problem. Bomo problal.
Ma pa sony dav-400s, pa prkloplen prek onega kabla ko maš na tri.. za zvok pa to.
dvd sicer dela normalno, z original dvd-ji kupljenimi pri nas.
hmm možno da bi bilo s temle pal/ntsc kaj ja.
ubistvu sem v nerotu odprl kao nov dvd video, pa tiste datoteke posnel v video_ts(al nekaj takega) mapo.
gre pa za sony dav-400s dvd, priklopljen prek tistega kabla ko gre na 3 (slika,zvok,zvok).
hmm možno da bi bilo s temle pal/ntsc kaj ja.
ubistvu sem v nerotu odprl kao nov dvd video, pa tiste datoteke posnel v video_ts(al nekaj takega) mapo.
gre pa za sony dav-400s dvd, priklopljen prek tistega kabla ko gre na 3 (slika,zvok,zvok).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD regija 1 ter NTSCOddelek: Zvok in slika | 3399 (2363) | mtosev |
» | [DivXviD] Pioneer predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 72203 (16965) | LexLuthor |
» | Črnobelo kdaj pač ni lepoOddelek: Zvok in slika | 1656 (1428) | Zeratrem |
» | Kako convertirat DivX v VCD??Oddelek: Zvok in slika | 4542 (3178) | jabe |
» | zakaj imam crno-belo sliko na tvju?Oddelek: Zvok in slika | 2340 (2195) | Gadjit |