Forum » Zvok in slika » Kako posneti DVD iz datotek VOB...
Kako posneti DVD iz datotek VOB...
Laki ::
Najprej vsem prav lep pozdrav !
Se najprej opravičujem ker sem isto vprašanje zastavil že v nekem odgovoru na forumu.
Ker pa bi temo rad predstavil vsem uporabnikom foruma sem vprašanje navedel še enkrat tokrat v novi temi ... sedaj pa k moji težavi...?
Imam problem , kjer me seveda zanima če je sploh mogoče iz VOB ov na disku ustvariti dvd, katerega bi nato lahko predvajal na komponenti kljub temu da mi manjkajo datoteke
.ifo in .bup.
Zaenkrat imam samo VOB e katere lahko preimenujem v vob1 , vob2 ,vob 3 in vob 4 ,
bi pa rad da mi iz njih sestavljen film predvaja dvd komponenta ob vstavitvi posnetega dvdja...
Za odgovore se vam najlepše zahvaljujem že v naprej...
Se najprej opravičujem ker sem isto vprašanje zastavil že v nekem odgovoru na forumu.
Ker pa bi temo rad predstavil vsem uporabnikom foruma sem vprašanje navedel še enkrat tokrat v novi temi ... sedaj pa k moji težavi...?
Imam problem , kjer me seveda zanima če je sploh mogoče iz VOB ov na disku ustvariti dvd, katerega bi nato lahko predvajal na komponenti kljub temu da mi manjkajo datoteke
.ifo in .bup.
Zaenkrat imam samo VOB e katere lahko preimenujem v vob1 , vob2 ,vob 3 in vob 4 ,
bi pa rad da mi iz njih sestavljen film predvaja dvd komponenta ob vstavitvi posnetega dvdja...
Za odgovore se vam najlepše zahvaljujem že v naprej...
krneki ::
Recimo lahko narediš tako:
- združiš vobe skupaj z DV toolom (ali s čim drugim)
- Importaš v DVD Lab (simple movie) in zapečeš zadevo
Če nimaš DVD Laba lahko tudi demuxas zadevo na video/avdio/sub streame (po tem ko si vobe združil) in uporabiš authoring način v IfoEditu, da zmuxas zadevo nazaj in zgeneriraš dvd strukturo, ki jo zapečeš.
- združiš vobe skupaj z DV toolom (ali s čim drugim)
- Importaš v DVD Lab (simple movie) in zapečeš zadevo
Če nimaš DVD Laba lahko tudi demuxas zadevo na video/avdio/sub streame (po tem ko si vobe združil) in uporabiš authoring način v IfoEditu, da zmuxas zadevo nazaj in zgeneriraš dvd strukturo, ki jo zapečeš.
Laki ::
Najlepsa hvala za odgovor , bom poizkusil na tvoj način KRNEKI...
Pa še pojasnilo Moderatorju CaqKi - se opravičujem ampak vsi ne uporabljamo foruma vsakodnevno tako, da delamo napake v pisanju vprašanj Fora pa naj bi bila v tem, da je prvo vprašanje takorekoč skrito v temi z drugačnim naslovom vprašanja medtem ko je v naslovu moje teme vprašanje že podano...Pa brez zamere in še enkrat hvala.
Pa še pojasnilo Moderatorju CaqKi - se opravičujem ampak vsi ne uporabljamo foruma vsakodnevno tako, da delamo napake v pisanju vprašanj Fora pa naj bi bila v tem, da je prvo vprašanje takorekoč skrito v temi z drugačnim naslovom vprašanja medtem ko je v naslovu moje teme vprašanje že podano...Pa brez zamere in še enkrat hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 78000 (20136) | CaqKa |
⊘ | DVD in podnapisi, kako jih dodatiOddelek: Zvok in slika | 5478 (4422) | podtalje |
» | DVD velik 3gb uprašanejOddelek: Zvok in slika | 2041 (1727) | CaqKa |
⊘ | Pinnacle & A-PremiereOddelek: Zvok in slika | 1847 (1645) | Stepni Volk |
» | vob datotekeOddelek: Zvok in slika | 2114 (1975) | krneki |