Forum » Zvok in slika » TV Out
TV Out
Blond ::
Pozdravljeni !!!!!!
Mene pa zaj neki drugega zanima in sicer nekje sem zasledil da se da navadno
videokartici nekako prepricat da speljes sliko na TV.
Mal vezja pa mal kablovja pa naj bi slo ?!
A ma kdo mogoce kaksen nacrt tega vezja ????
Mene pa zaj neki drugega zanima in sicer nekje sem zasledil da se da navadno
videokartici nekako prepricat da speljes sliko na TV.
Mal vezja pa mal kablovja pa naj bi slo ?!
A ma kdo mogoce kaksen nacrt tega vezja ????
www.galea.si
Odkup, prodaja in obnova nepremičnin
Posredovanje v prometu z nepremičninami
simon ::
Sem ti ze na news-ih odgovori ampak ne skodi dvakrat:
link, se en, pa se en.
Te "doma vzgojene" zadeve imajo baje tezave z tresenjem, obstajajo pa komercialne, ki teh tezav nimajo, nekaj jih dela AverMedia. Sam si mislim eno teh kupit, zato bi bil zelo vesel vsake informacije, kako se obnesejo, kje se jih da kupit v Sloveniji ali v blizini meje...
link, se en, pa se en.
Te "doma vzgojene" zadeve imajo baje tezave z tresenjem, obstajajo pa komercialne, ki teh tezav nimajo, nekaj jih dela AverMedia. Sam si mislim eno teh kupit, zato bi bil zelo vesel vsake informacije, kako se obnesejo, kje se jih da kupit v Sloveniji ali v blizini meje...
Blond ::
Hvala za odgovor !!!!
Zanima me predvsem sledece:
poskusil bi zadevo priklopit na barven LCD zaslon !!!
ali je to sploh mozno ???????
Hvala
Zanima me predvsem sledece:
poskusil bi zadevo priklopit na barven LCD zaslon !!!
ali je to sploh mozno ???????
Hvala
www.galea.si
Kaiser ::
Obstajajo eni cipi za te stvari delat, vezje nacelno ni tolk zapleteno, je pa potem jeba, ker moras zagotovit 50Hz refresh pa na resolucijo mors tud pazit. Cip je en ADC... mislim. Mal po netu poglej za kaksen pdf. V glavnem jest sem imel tud tako namero to naredit pa sem jo pol raj opustu in si kupil kartico s TV outom. Je manj zajebancije...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako narediti ojačevalec (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 29640 (12633) | N4m31355 |
» | Knight rider led (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 15948 (10739) | T0RN4D0 |
» | led obratomer + prikazovalnik prestaveOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5959 (4374) | DimmniBurek |
» | Priključitev mikrokrminlnika pic16f877 na USB vmesnik.Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2649 (2093) | _EN_ |
» | Homemade fan controler (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 11526 (9590) | SodVina |