» »

SERŠ MB

SERŠ MB

«
1
2 3
...
5

hodor ::

Ali Kdo gre letos na SERŠ ali že hodi na to šolo :)
naj piše da se mal spoznamo:D
 and Settings\Damjan\My Documents\logo.gif

and Settings\Damjan\My Documents\logo.gif

Vsako stvar lahko narediš še boljše!

zlabo ::

file:///C:///Documents%20and%20Settings/Damjan/My%20Documents/logo.gif
Em tko ne bo šlo, sliko morš najprej uploadad na en server...

LP, zlabo

NoUse4AName ::

bil prva generacija tehniske gimnazije.

Zgodovina sprememb…

glinik ::

Jaz sem hodil na SERŠ. Punc je bore malo :(. Eni učitelji so kul, drugi spet debili, ki nimajo pojma in brez zapiskov ne bi vedeli dalje predavat. Jesenovec je že med bolšimi ...

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

CaqKa ::

če vidiš kje gosaka.. mu reci da je... eh.. nima veze.. naj raje karte dalje špila..
maš srečo da je šloser šel iz šole :)

aja. pa če f4 še obratuje nam lahko poveš (vhod na smetanovi čisto na vrhu), ful me zanima kaj so z onim SG indyjem naredli..

aja za punce se ne sekirat.. maš v neposredni bližini tretjo in frizersko >:D

pumaxx ::

SERŠ kaj je že to? 22 let je že od tega, tako da sem že pozabil. Včasih sta bila dva oddelka frizerk med nami.

glinik ::

Kaj!! Šloserja več ni??!! KAj je zdaj to??? Stari me je zajebaval, do onemoglega. Nisem bil na enih vajah, pa mi je že grajo stisno. Satan, satanski!!!

Gosak pa je itak vinski brat ... Najbolša učitelja sta Zinraih (nekak tak-fizik) in Jesenovec.

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

danielka84 ::

kaj pa Soršak ? >:D
a: Sine, kje si pa bil prejsno uro?
b: emmm....
a: Pridi malo k tabli da preverimo tvoje znanje..... (in je ze bla graja oz. popravc)

pa se freska ki je mela umetnost v prvem letniku..:D jao to sem se presmejal.
si bil pri oknu pa je zacela tako delat da idi bek od okna da nebos ven padel..:)
al pa ocene... kolko mam? 4 mam? (z pozdignjenim glasom), pa ze ona: no sej lahko tud 5 zakljucim (cela prestrasena):D ..

gosak je a itak razred zase, celi cajt samo skoz nos na sunke piha da se ful cuje. pol pa sprasuje kaj je tak smesno:D

CaqKa ::

soršaku sem jaz v f4 zapel: "teacher leave the kids alone" >:D


ja. ni me učil :)

Urajmal ::

No še zadnji letnik programa računalniški tehnik ;) wish me luck. gosak je drgač kr ql >:D
soršak me ni učil, me je pa mela freska v prvem letniku >:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Urajmal ()

sash ::

mislim da je SERŠ z odhodom nekaj legend precej izgubil na popularnosti ... Klein, Breg, Jerry, ... ah kje so ti časi ..
--------------------
Think different...
TOROiD Group

DjTonic ::

maš srečo da je šloser šel iz šole :)

Aja, jaz tudi prvič to čujem. Poznam sicer ga vendar me ni nikol nič učil. Jah malo manj bi res lahko pil :D Freska pa je res bla klasa zasebe, to kar pravi Ripper bo kar držalo so še pa razne fore z rokavicami, itd. Čudno, da nobeden ni omenjal kakšnega Peršina,..

KrTaKeN ::

JA SERŠ JE Z ENO BESEDO ZELO DOBRA ŠOLA SAM EN - MA MALO PREMALO JE PUNC ČENE PA NIMAM KAJ ČEZ NJEGA PA TUT FOLK NA NJEM JE FUL QL....PROFESORJI PA ENI VREDI DRUGI PA....

pinx ::

Po dveh letih obujena tema... :D

Ja, tudi sam sem na SERŠ-u, 4. letnik in zadnja generacija Računalniških tehnikov, čakajoč na popravnega iz APJ (Motalnova).

Drejcula ::

ma jesenovec je tele saj te je bil ko sem še jas hodil, pa čokl največji butl pa je sem pozabo kak se že piše Meritve uči 2 letnik

CaqKa ::

jaz bom reko da niti čokl niti jesenovec nista butla. imata svoje finte. jesenovec ima zgleda premalega in more pač vsake tolko časa povedat kako 'moško' da pokompenzira vse skup. dočim čokl pa je kr vredu, vendar nisem imel občutka da je imel namen da od njegovih predavanj odneseš kaj znanja.
če za meritve misliš lindiča.. ima tudi določene svoje finte, vendar se gre pri njemu zato da dejansko snov ki te jo vpraša znaš. torej če pri lindiču narediš s pet, potem je to nekaj čisto drugega kot če ima pri bilokaterem drugem predmetu pet..

če pa nekdo ocenjuje profesorja na podlagi tega kako oceno mu je dal.. potem pa to ni objektivno.. takrat je namreč ocenil svojo lenobo, pri čemer je seveda 1 najbolj leno stanje :>

kogar je res za pograjat na seršu ampak res prav zares ... no to pa je gospod gosak od fizike.. njemu pa čisto vse dol visi.. verjetno še kak šmrkl.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: CaqKa ()

Drejcula ::

no mogoče so se zdaj kaj spremenili jas sem hodil na serš pred desetimi leti; ja LINDIČ je za meritve te bil, ampak v tistem času je bil pravo tele
Ocenjeval je kak se mu je zazdelo..

Kdo pa kaj uči matematiko in slovenščino ponovem

CaqKa ::

če si ti bil pred desetimi leti na seršu potem sem jaz bil pred osmimi :) (seveda ob predpostavki da imaš v profilu nastavljeno pravo starost)

vrtnyka ::

Moj nekdanji fant je hodil na sers in mi je pravil o njegovi razrednicarki, kaksen zmaj je .. itd :D Pisala se je Antonič in 1x sem jo celo videla in spregovorila samo se mi ni zdela taki zmaj kakrsno so jo drugi opisovali. Je pa baje zelo postena profesorica [:)

Je kej drugacna zdej ?
vrtnyka ma resota rada

pinx ::

Antoničeva je meni bila ena izmed najboljših profesoric... legenda, res, učila pa me je slovenščino :D
Jaz sem bi kar dobro zapisan pri njej, še posebej zaradi zelo dobrih esejev.
Seveda zahteva določen nivo znanja, je pa letos marsikomu pred maturo malo pogledala skoz prste... pri meni ni bilo potrebno 8-)

BendeR ::

Da nebi začel o čoklu. Bil nam je razrednik. Namesto, da bi potegno z nami, nam je kajle spuščal in nam dal odprto vedet, da ne mara pol razreda. V zbornici nas je šimfal, da se je nad tem celo prenekateri zgražal - to smo pol zvedli od prof. za matematiko (pivko al kaj je že bla).
Mene je mel še posebej rad pa čeprav mu nisem v celih štirih letih reko žale besede. Očitno je zamero, ker se nisem hoto prepisat kot je on na veliko predlagal. Ko smo ga na hodniku pozdravljali se je obrno stran in ni niti 1x odzdravo nazaj.

Predavanja so bila dobesedno recitiranje iz knjige. Niti ene dodatne besedice. Iz najmanjših stvari je naredil slona in napovedal vpraševanje, ki ga seveda nisi mogo dobit vsaj 2. Se ne spomnim več kolk krat je dobo celi klas šus. Pa čeprav si mu lahko recitiral iz knjige, zvezka itd.

Ko smo načrtovali maturantski izlet je imel posebne želje. V našem klasu je blo par takih, ki si ne bi mogli privoščit poleta z letalom in smo se zato odločli, da bi šli z avtobusom v španijo. Gospodu to ni dišalo in je reko, da njemu ni 24 ur za sedet in da naj se odločimo med letalom ali med tem, da on ne gre (kar je bil za nekaj staršev pogoj, da pusti svojega otroka na potovanje). Ko smo sprva načrtovali potovanje smo imeli izbiro med obiskom "luna parka" in poti v monako (na poti v španijo) oz. obisk samostana in še nekega penzioništičnega crapa. Gospod Čokl se je izjasnil, da v zabaviščni par pa že ne gre, monako pa ga tudi ne zanima. On bi raje obiskal samostan. Mislim wtf, saj ni tvoj maturantski izklet, je naš prokleto tele.

No, na koncu smo maturanca preklicali in naredli svojo čago in potovanje v španijo (seveda brez pol klasa :( ). :D

CaqKa ::

heh. ok kak je kot razrednik nevem. nam je bil vergles pa je bil super.

očitno se je čoklu za nami malo poslabšalo, če praviš da je tak.. jaz nisem imel problemov s pozdravljanjem.. smo ga pa imeli največ v prvem letniku.. pa potem še menda v tretjem.... nevem.

od tistih ki sem jih jaz imel se meni še vedno zdita najbolj sporna, da imata predavanja Gosak in Jazbec. en ki cele ure špila karte, ter drugi ki misli da ima vedno prav(hkrati pa baje v svoji sobici počasi žlempa iz litrce). takšne bi jaz če bi imel možnost izključil iz pedagoškega procesa.

;-) ::

dkarla1 jaz se nebi bal da nem nobenga poznal prvi dan...veš kok koruze te čaka>:D >:D >:D

povsod ko vidiš polja koruse si zamisli da je to sam zate!>:D >:D >:D >:D

Kami ::

EWER welcome to 2004

@CaqKa: Jap gosak ma lepo v svoji učilnici (fizikalnici) zaj že dva PC-ja pa ponavadi z emule vleče kaj (pravi da vleče razne ebooke) al pa kaj drugega dela :P

Drejcula ::

men se je najbolši zdel vergles in za ZGodovino pojma nimam kak se je pisala , pa ŠARC

BendeR ::

Največja "faca" je itak antoničeva. Ona te sfuka z besedami, da ne veš kam bi pogledal. :8)

pinx ::

Strup je v malih flaškah >:D

sinko999 ::

Torej Gosak res vleče z emule samo na vašo žalost same failmčke ki jih potem uporabi pri pouku, potem Jazbec pa ga je nehal piti na vašo žalost, kot učenec je katastrofa ...
Ni? ni ve?no !

CaqKa ::

kak je jazbec kot učenec pa tudi znam kako povedat ja.. čist nič se mu ne da vcepit v glavo.. no razn mogoče da je litrca prazna ko jo spiješ :)

Thagirion ::

hehe, jazbec je razred zase. Se pred zbornico pogovarja z rožami, ga vidiš z litercami ko gre iz trgovine v šolo pa take finte>:D kaj pa menite o papiču? mali, okrogel, debeli in poln presenečenj:D

Zgodovina sprememb…

icek ::

jazbec nehal pit? skoraj nebi verjel
Rider of Theli
www.air-tv.net

Hardstyle ::

Gosak še zmeraj uči fiziko :) V učilnici ima dva računalnika in v kabinetu enega na katerih cel čas laufa emula :) Pišemo test on pa downloada datoteke z TEENs v imenu :D

Lindič me ma OET (osnove elektrotehnike) in moram reči, da je škoda, ker nas drugo leto nebo več učil (ne bo več OET). Ker je res zakon! Včasih ga tud malo spije ... ampak kdo pa ne? :)

Za jazbeca nebi vedel, če pije al ne ker ga ne poznam. Vem pa da pije 98% profesorov za praktični pouk :)

Čokl je karate kid 16 :) Rad grozi z njegovimi kung fu fintami >:D

Antoničeva pa uči SJK in je stroga u tri pm. Knjige redno brat, eseje v nulo pisat in podobno.... sux!

Freska pa sedaj pomaga knjižničarki :D

pinx ::

Lindič se je nedolgo nazaj ven metal s svojo bemfo in nekaj turiral na dvorišču pred šolo. Izid? Butne Lanosa, vsi gledamo kaj bo, pa skomigne z rameni in gre v šolo.
Štrucl ga tudi pije, kolikor mi je znano in je bilo za videt.
Papič pa se ma za kinderjajčko.

rhino ::

Antonička rox(inteligentna ženska,ni kaj)!jesenovec je malo...kak bi reko...agresiven(bruce lee in da action)...štrucl je vrei če greš z njim pit(pri pouku je kreten),
pa sej so skoraj vsi ql...tisti kiri so mene meli.pa vsi od športne so zelooo kul.
sicer pa je serš kr vrei šola,bolše ko pa kaka gimnazija...punce pa so tak prek ceste,tak da
aja rad bi še omeno da je g.Fetiš(the principal) the best...
ite na serš pubeci fajn je!

naš moto:ČE SI GAY JE SERŠ O.K. :))
Intel I7 950|Asus P6X58D-E|
ZOTAC GeForce 580 GTX 1536 GDDR5|OCZ Vertex2E 60GB + 500GB WD + 1TB Samsung F3|
3x2GB Kingston HyperX DDR3-1600|Cougar GX1050|CM HAF-X

klemen22 ::

Jest z oktobrom začnem poučevati informatiko na vaši šoli honorarno. Upam da boste pridni0:)
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Kami ::

Informatiko?

Kaj to majo oni v gimnazijekem programu samo ane?

klemen22 ::

Ma smo se hecali.:D
Sem se mogel mal pošalit.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

rhino ::

hehe informatika...to bi lahko pomoje vsak noob poučeval...
Intel I7 950|Asus P6X58D-E|
ZOTAC GeForce 580 GTX 1536 GDDR5|OCZ Vertex2E 60GB + 500GB WD + 1TB Samsung F3|
3x2GB Kingston HyperX DDR3-1600|Cougar GX1050|CM HAF-X

CaqKa ::

>>> hehe informatika...to bi lahko pomoje vsak noob poučeval...

potem pa drugega kot e-penisev tak nebi znali primerjat.

po mojem mnenju je treba k poučevanju informatike stopit zelo sistematično. in v to bi bilo potrebno vključit tudi to, da bodo bodoče mamice in ateji znali brez problema naštelat videorekorder, ali pa znali vklopit radio.

OwcA ::

Pri informatiki (in to že v OŠ) bi morali naučiti 2 stvari:

- Googlanje
- Osnvno dinamiko grafičnega vmesnika (toliko, da lahko začneš uporabljati neznan program samo s poskušanjem)
Otroška radovednost - gonilo napredka.

seminal ::

Hm
Imam leto sza razredničarko Daniela Hergan Grosek. nemščiino uči ej vrei?
Informatiko me ima Potisk Branko????
Fiziko pa Soršak?:D

CaqKa ::

a slovenščine nimaš?

seminal ::

Hm trenuntno se ne spomnim:\
Ker še nisem imel drugih predmetov.
Lahko jutri kaj povem.
Kaj pa tisit učitelji prej omenjeni?? So za kaj>:D

CaqKa ::

soršak za fiziko je baje zajeban.. samo boljše to kot pa smotan gosak, ki celi cajt samo karte špila na svojem kompu...

roba87 ::

Mah Soršak je vredu, če si ti do njega. Zelo lahko dobiš oceno 2 zelo težko pa 5. Učitelji za računalništvo pa so več al majn loji. Weinzerl še te spravi skup neko bolj bogo spletno stran http://www2.arnes.si/%7Erweinz/poklicna... .... Pravo programiranje te čaka na FERI.

boych ::

Šoršak je bil že pred 15 leti ko sem jaz obiskoval SERŠ največji debil. Za kontrolno je dal dve nalogi čist na easy, dve pa iz neke skripte za FERI. Verjetno mi ni treba govoriti, da smo vsi pisali med 1 in 2. Potem smo pa spisali peticijo, jo vsi razredi podpisali, potem pa je Soršak skoraj letel iz šole. Od tistega časa naprej so bile kontrolne normalne.
Meni se je od vseh učiteljev še najbolj vtisnil v spomin g. VRTAČNIK, ki je svojo stroko obvladal v nulo in znal znanje tudi prenesti na nas!

BTW naš tamal je začel letos hodit na SERŠ in sicer teh. gimnazija!
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD

seminal ::

POzdrav
Šola je kul>:D
Mamo 4 punce v razredu

Boych ker razerd pa je?
1.ag??

vRbA_91 ::

Jaz sem razred 1br. V glanem v razredu smo sami fanti, razrednik nam je Weinzerl.

CaqKa ::

wiii. v srednji šoli ste, pa celi rodi ste.
kaj če bi se šli na zasebno menit to. ali pa recimo med odmori. greš pa klofneš enega pa mu poveš da si 1.br, kaj pa je on.
pa se bosta lahko skup veselila :)

djtomi ::

hm, soršak razrednik :D faca :P (mogoče samo do nas )
največja faca pa itaq rade damjanac (gimnazija) pa keltčka je zakon (zgo) najbolj Fu*** pa je golobova (slo) :S omg
Kill all lamers!!
«
1
2 3
...
5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Serš maribor točke

Oddelek: Šola
132486 (1543) bananahobby
»

Računalniška srednja šola

Oddelek: Šola
3011274 (8391) Halfdead987
»

katero srednjo šolo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
6310352 (6947) Janac
»

srednja in visoka šola?!

Oddelek: Šola
464559 (3774) jizzer
»

Računalniški tehnik v Celju !!

Oddelek: Loža
392674 (2286) Tomi

Več podobnih tem