Forum » Omrežja in internet » KKS Grosuplje
KKS Grosuplje
mobisuxguru01 ::
eno vprašanje, a je kdo tukej k je na KKS Grosuplje, mislm na njihovem pejđu majo 1 let stare podatke, prklop še vedno 65 k SIT, omejen si pa na 64 kBit, njihova kao Tech SUpport cifra ne nema (se noben ne oglas), totalna pizdarija, k da bi žvel še v kamen dob
če bi kdo kj komentiral v zvezi z KKS Grosuplje dobrodošel
LP
če bi kdo kj komentiral v zvezi z KKS Grosuplje dobrodošel
LP
DeViCeD ::
Heh, jah KKS Grosuplje se men zdi, da je bl poglavje zase. Men je dost samo to da pac dela, o kaksni hitrosti na kablu se nebi pogovarjal. Ceprav je pa res, da naj bi imeli 64 kbit/s paket, sam po mojih "meritvah" gre tja do 128 kbit/s (Upam, da ne bere to kjer "admin" s KKS :=))
So, if I press C, E and G I play C?
PaJo ::
Po neuradneih informacijah naj bi ta KKS presel pod Telmach, kar kmalu ce ze ni
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Jah sej ubistvu ne bi blo tolk slabo, ceprav ma pomoje s-net mal boljse omrezje k telemach, sam pri s-metu je problem, ker smo tolk omejeni (povezava iz kabelskega omrezja naj bi bila 512 kbit/s!? :=)) to je za ene 40-50 uporbnikov defenitivno premalo. Ko sem dobil kabl je slo tja do 30 -40 kB, zdej pa komej do 15-20 (ce vlecem v nocnih urah..), na Linku gre zdej tolk kukr je slo men n a zacetku, Telemach ste pa verjetno ze vidli kaksne slikce, kjer se uporabniki hvalijo, kolk jim vlece :=)
mobisuxguru01 ::
mimgrede, sm poslal mejl na boter.net ki je pristojen za KKS Gr. in so mi odgovoril da so v pripravi neki novi paketi kot odgovor na ADSL (torej večje hitrosti)
pustimo se presenetiti (sam da se naujo rabl 1 let da bojo kj spacal)
pustimo se presenetiti (sam da se naujo rabl 1 let da bojo kj spacal)
Jah, boli me k*** za nove pakete, sam da bi ta ki je zdej delal dobro, no sej dela v redu :=). Neki me pa moti... glede placevanja modemov...to je kr neki, podpisal sem pogodbo za 80k, potem so mi poslali racun za 92k, potem sem placal prvi obrok 13k, drugi obrok 15k, tretji obrok 18k...kr neki :=) 6 obrokov mam, sploh si ne upam pomislt koliksn bo zadnji :=)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kabelski internet cenejši kot ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 10204 (7886) | flipflop |
» | KKS Online dvig hitrosti povezav ?! (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 20132 (13165) | darkolord |
» | Osebno zadovoljstvo: ADSL ali KABL ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 8171 (6372) | Narcos Satanicos |
» | Vem, da danes bo srečen dan... (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 5624 (5624) | Dami |
» | Kateri dostop naj vzamem???Oddelek: Omrežja in internet | 1830 (1516) | Pat_MaGroin |