» »

pokvarjen cannon PS A60... kako reklamirat???

pokvarjen cannon PS A60... kako reklamirat???

rejnmen ::

oprostite mi ce pisem v napacni predal...

torej... da ne bom dolgotvezil svoje avanture ter popolnoma moje krivde bom samo dejal fotoaparat in voda (dosti vode)... aparat posusil tako da se sicer prizge... vsa elektronika deluje... zoom tudi... slike se da gledat normalno... le pri novih posnetkih nastane zmazek --> torej je po mojem slo k vragu kaksno tipalo al kaj???

zdaj me pa zanima s kaksnim trikom ali izgovorom bi mi uspelo uveljevit garancijo... aparat pa je kupljen v sloveniji preko interneta --> enaa.com

lepo lepo lepo prosim za pomoc in se v naprej zahvaljujem za odgovor!!!

Ziga Dolhar ::

Pomoč pri prevarah na Slotechu verjetno ni najbolj dobrodošla tematika.
https://dolhar.si/

zlabo ::

Hehe, to pa garancije ne boš tolk hitr uveljavu, verjem, da se takoj vid da je bla voda zraven...

Kakšen zmazek pa? Mogoče ti je voda prišla med leče... Lohk poskusš z garancijo, sam ne verjamem da bojo nasedl, tko da pol pride v poštev sam še home servis;)

LP, zlabo

laibachnsk ::

Nimaš nobenih šans,garancija odpade.
Takoj se vidi da je bila voda notri,še posebej če je bil prižgan,preden je padel v vodo...
Skratka karkoli narediš,garancija odpade...

rejnmen ::

hehe... kot izgleda bo moj fotoaparat vstal od mrtvih... pocasi se prebuja... naj pojasnim... cel dan po avanturi sem ga rahlo susil s termoforjem... takrat se sploh ni zbudil... nakar sem ga dal na dopoldansko sonce za par ur in se je cudezno pobral... s tem da je se dva dni potem snemal popolnoma nerazlocljive zmazke... na tretji dan je vstal!!! pa vendarle imam obcutek da je vlaga pustila med lecami ali pac kjerkoli malo umazanije...

zdaj me pa zanima ali je sploh mozno malce globje poseci v aparat to pocistit ali mi 100% bolj priporocate da ga peljem na servis?

lepo prosim za pomoc in se vnaprej zahvaljujem za odgovor!

SodVina ::

Poizkusi ka postavit prek kaksen ventilator/fen za dlje casa. mogoce pa uspe...

speacker ::

Pozkusi z ultrazvokom. To baje pomaga, samo ne vem če ti bo ščistlo dovolj leče. Mogoče je pa samo vlaga, tako da bi ga jaz pustil še malo nekje na toplem in prepihu da se prečisti.
''...''

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

POZOR: Servis mobitela - Toptime, Simobil - stik s tekočino, uničenje telefona na ser (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
406106122 (55156) next3steps
»

Neučinkovit servis za več mesecev

454186 (2516) RejZoR
»

GSM na servis- trdijo da je bil zmočen (strani: 1 2 3 )

10722221 (19248) amigo_no1
»

"Umiranje" digitalnih kamer/fotoaparatov (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
9414601 (7154) Dr_M
»

Sneg --> Digitalc ne dela več

Oddelek: Zvok in slika
71304 (1020) Jst

Več podobnih tem