Forum » Zvok in slika » podnapisi pri dvd/divx playerju philips
podnapisi pri dvd/divx playerju philips
silver123 ::
kupil sem philipsov sistem za domači kino lx3900sa za 80.000 sitv merkurju. Delajo mi vsi divx filmi imam pa težave z podnapisi. Šel sem tudi na www.p4c.philips.com in vpisal v iskalnik lx3900sa. Za ta model ne najde nobenega softwerja za posodobit. Najde mi pa za model dvp630 ki je 32.000 sit in nima zvočnikov, vendar so mi v merkurju rekli da imata isto osnovo. ZA model dvp630 mi najde in software in navodila, vendar pa postopek ki je napisan v navodilih za posodobitev na mojem playerju žal ne dela. Napiše mi samo unknown disc??? RAd bi da delajo podnapisi in da se da štimat tudi pozicijo i n fonte. ali sem se zajebal ker nisem vzel dvp630 al je kej druzga. Pa še to ali philips res predvaja samo ponapise s končnico .srt, in .txt ali tudi druge končnice kot recimo player kiss in elat???? Prosim za pomoč.
- zaklenil: CaqKa ()
CaqKa ::
2 temi bosta dovolj
po informacijah išči tak da v omenjenih temah hajlajtaš besedo philips
[DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave
[DivXviD] Philips predvajalniki
po informacijah išči tak da v omenjenih temah hajlajtaš besedo philips
[DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave
[DivXviD] Philips predvajalniki
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Zvok in slika | 396458 (52954) | NejcSSD |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 325300 (50644) | cryptozaver |
» | [divXvid] Sony predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13517 (5118) | Kocovan |
» | [divXvid] Popravilo zaflashane divx komponente in flashanjeOddelek: Zvok in slika | 8630 (2893) | podtalje |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31503 (14756) | Stepni Volk |