» »

Moski "problemi" z zenskami :)

Moski "problemi" z zenskami :)

««
7 / 7
»
»»

karafeka ::

Ok, ko tak radi filozofirate, mi povejte to:

Jst hočem, ona noče (al pa obratno, če smo že dlih pri tem)

kje piše katera naj obvelja??

recimo, reče punca: midva nisma za skop, reče fant: ja pa sma. Evo ka zdaj?:D

Bemtiš, sej punce nimate vedno prav, oz. nikol :).

Pa ne mi zdaj pisat, da sm otročji al pa kaj podobnega, samo za mene je to en zelo interesanten problem.

CCfly ::

To je interesanten problem o katerem lahko razglabljaš sam. Sam zaradi tega, ker te je punca medtem že zapustila in ti filozofiranje čisto nič ne pomaga.

jype ::

karafeka: Hja, face it, ce se okol tako osnovne stvari, ko je "a sta za skupej" ne strinjata, potem nista za skupej.

Obletnice so krneki. Ja, obicajno se jih spomnis, ampak to ne pomeni da za "navaden dan" ne mores cesa podarit, ali pa da je grdo, ce pozabis.

Eni imamo itak tolk dober spomin, da nikol nic ne pozabimo, razen kam smo dal nogavice prejsnji vecer, pa kje je krtaca za psa.

vrtnyka ::

Teardrop ok. Am, sto ljudi, sto cudi :\ Pozabila sem napisat, da mava tko zmenjen, da se spomnima na obletnice in poleg tega ni nihce omenil, da ostali dnevi niso pomembni, ali, da bi se darila mogla dajati samo za obletnice. :\ Pac vsi mamo po svoje ustiman :)

Karafeka, ko nastane ta problem je hudo, been there done that :) Takrat je pac treba z dejstvi na dan pa se obojestransko odlocit kaj nrdit. Seveda je taka odlocitev redko taka, da je dana v dobro obeh. Seveda je tud odvisn kdaj se ta pogovor odvija in v kaksnem stanju je oseba, ki je pogovor nacela :))

Lp :|O

sid_dabster ::

Ok, ce imata tako res zmenjeno ino ce vama obema tako pase, je ok.

Jaz sem rekel samo, da bi mene osebno zelo motilo, ce bi neko dekle pricakovalo od mene, da se naj spominjam, kdaj sva prvic karkoli pocela oz. da bi moral vsako leto vpisati v bazo, kaj sva pocela na valentinovo (ok, jaz valentinovita sploh ne priznavam, pa tudi sploh ne vem, na kateri datum pride:D ) ter ob vsaki njeni muhi izstreliti, kaj sva takrat pocela, in ce bi se zmotil v letnici, bi bila tu huda zamera. To bi bilo zame totalno izkoriscanje.

Midva s punco sva skupaj ze precej casa, pa se sploh ne spomniva niti datuma, kdaj sva zacela hoditi, kaj sele kaksne druge obletnice. Prav briga me obletnice in ZELO sem vesel, da moja punca misli enako>:D. Se zmeraj sem trdno preprican, da bosta partnerja, ce se imata res rada, znala maksimalno uzivati vsak dan, ki ga bosta skupaj prezivela, in ne le ob dolocenih datumih.
Fallen beyond all grace deeper and deeper
The sound of her own blood dripping
Like sacred tears from a bleeding rose...( Embraced, Within)

Tear_DR0P ::

Se zmeraj sem trdno preprican, da bosta partnerja, ce se imata res rada, znala maksimalno uzivati vsak dan, ki ga bosta skupaj prezivela, in ne le ob dolocenih datumih.


To idejo povsem podpiram!
Vsekakor pa dopuščam tudi vrtnykin prav! (čist en mal ampak vseen)
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

vrtnyka ::

Ok, oba masta delno prav .. je pa se tole. Da je cisto odvisno kolk sta partnerja skup, kolk se vidta in tko naprej. Velik vpliv ma tole. Pa tud odvisno je od karakterja teh dveh oseb, od pogleda na zvezo, od tega kolk se partnerja razumeta in tko naprej. Tko, da .. verjetno so boljsi in slabsi casi. Verjetno se tud tisti, ki si ne voscijo za obletnice, kdaj spominjo pa voscijo. Ne vem zakaj, mati narava nas je pa pac nrdila take :\
Enim obletnice in "valentinovo" in to nc ne pomeni enim pa pomeni ogromno. Najboljse je ziveti vsak po svoje in se truditi biti cim boljsi.

Lp :>:D

jype ::

Verjetno hoces rect: Eni pretiravajo z abstrakcijami v vsakdanjem zivljenju, drugi si ga pa vzamejo bolj na easy.

Jaz bom deklici dal darilo ko bo luna 100x obkrozila zemljo, odkar sva skupaj.

Povprecen cas, ki ga luna porabi za obkrozit zemljo je 29 dni, 12 ur, 44 minut in 2.8 sekunde.

Torej bo darilo dobila po 8 letih, 105 dnevih, 1 uri, 24 minutah in 39 sekundah.

Joj, se ze veselim.

BigWhale ::

Pa glej da ne bos kako sekundo zamudil... ;)

Pa da ne bos slucajno stel prestopnih let. Najbolje, da kar program napises, ki bo odsteval dneve. Ker drugace bo stala. Ce bos na nas koledar gledal... ;)

Tattoo- ::

@jype:

Največ zvez baje razpade po 7. letih :D
Racing is in my blood - Ayrton Senna

jype ::

>>> time.asctime(time.localtime(time.mktime(time.strptime(start_date, '%Y-%m-%d %H:%M:%S'))+261365079))
'Sun Feb 17 01:23:14 2008'

Ni tok tezko izracunat, 17. februarja 2008, dvajset cez prvo uro zjutraj.

Ampak start_date ocenit je pa cela znanstvena fantastika. Jaz sem se zmislu nekaj, kar se mi zdi da je priblizna ura, ko naj bi se zveza zacela. Kaj pa je zacetek zveze? Prvi poljub? Prvo drzanje za roke? Prva, khm, ce se po marketinsko izrazim... Penetracija?

Tisti, ki praznujete obletnice verjetno preden se zaljubite poceptene v nizki start in cakate, da bo pocilo? :)

vrtnyka ::

Ne ;( tisti bolj malo vidmo, svojga partnerja pa nam to pac tolk vec pomeni. Sem zdej kriva hudega zlocina ? :\

"Ampak start_date ocenit je pa cela znanstvena fantastika. Jaz sem se zmislu nekaj, kar se mi zdi da je priblizna ura, ko naj bi se zveza zacela. Kaj pa je zacetek zveze? Prvi poljub? Prvo drzanje za roke? Prva, khm, ce se po marketinsko izrazim... Penetracija?"

Niti ne. S cim pa postane zveza veljavna pa se sama nisem prepricena >:D

Lp :))

BlackHole ::

recimo, reče punca: midva nisma za skop, reče fant: ja pa sma. Evo ka zdaj?

Pa se tebi ne zdi, da je tole stvar, o kateri bi morala imeti oba isto mišljenje, če bi hotela kakorkoli nadaljevati zvezo?:\

jype ::

vrtnyka: ce nisi prepricana s cim zveza postane "veljavna", kako pa potem ves, kdaj je obletnica? :)

Z drugimi besedami: tvoj fant ti lahko ful zameri to, da si je on kak drug dogodek izbral za zacetek kot ti in si pozabila, da je bila obletnica ze predvcerajsnjim.

No ja, malo sem smotan, samo hocem povedat da applied mathematics niso enostavna rec, sploh pa ne pri osebnih odnosih in da ni smiselno svoje ljubezni pogojevati s takimi malenkostmi. Rajsi stopis par korakov nazaj in gledas celo sliko, ne tisti fluorescentno roza piksel, ki je tako lep.

Keyser Soze ::

Uf pa meni moja pravi, da kompliciram in sem težak..:\

Fak, pri vas bi pomoje živčni zlom dobila.:D

Sej sem ji glih včeraj razlagal, kaj je sploh point življenja. In kako smo ljudje mojstri, da še tisto, kar bi lahko blo simpl in bi ob tem uživali brez truda, naredimo ultra zakomplicirano in zganjamo en SM.:\

Jao...Pa še prav sem imel.:D

DoloresJane ::

Vrtnyka - ti svojega partnerja ne vidiš veliko. In zato ti obletnice veliko pomenijo. Ne vem, ali mene sinapse hecajo, ampak bi rada povedala, da praznuješ, da sta že toliko časa skupaj, čeprav se praktično ne vidita večino časa?

Morda sem čudna, ampak zveze na daljavo zame niso zveze. Seveda je 2% ljudi, ki jih uspešno vodi in mi bodo do smrti nasprotovali. Samo praznovati obletnico zveze na daljavo je kot bi jaz praznovala obletnice skupnega življenja s fikusom v kotu svoje sobe. Vidim sicer ga vsak dan, včasih mi tudi kaj reče, včasih mu vrtim Bacha, ker potem lepše raste... Povezava med nama je pa bolj platonična. Moje mnenje. :)

Obletnice? Sem hudo pozabljiva glede tega. Se sicer od časa do časa spomnim. Kakšna darila tudi ne padajo. Je pa to edino priložnost, da skupaj kam greva - sploh kam, kjer še nisva bila. Če rečeva, da greva za obletnico, potem se vsaj nobeden od naju ne izgovarja, da bi šla drugič. ;) Sicer pa tudi midva "praznujeva" nek datum, ki sva ga sama določila in ne datuma, ko bi si zaobljubila kar koli.

CaqKa ::

hmm start_date?

em.. ko si jo vprašal če bi hodla s tabo in je rekla ja?


In potem nekateri ugotovijo da še sploh niso začeli...

em a je res se tak težko s partnerjem skup vsest in da skupaj premislita.. kdaj je zanj bil začetek in kdaj zanjo, ter nato en "IN" operator pognat (torej določit kasnejši datum od obeh)?

BigWhale ::

> em.. ko si jo vprašal če bi hodla s tabo in je
> rekla ja?

Pa saj ni vec v srednji soli... ;)

Daedalus ::

>em a je res se tak težko s partnerjem skup vsest in da skupaj premislita.. kdaj je zanj bil začetek in kdaj zanjo, ter nato en "IN" operator pognat (torej določit kasnejši datum od obeh)?

Zakaj že? Itak ni pomembno, kdaj, kje, kako, kdo... Priseganje na neke datume je itak smešno, ker ne pomenijo nič. Šteje samo dobro počutje, razumevanje in seveda da se ma folk rad in da zna reševati težave na nek zdrav način. Datumi, prazniki, obletnice, še rojstni dnevi so nepotrebn šodr, dobri kvečjemu za tiste, ki vodijo osebno statistiko o razmerju. Sam zgleda, da je takih kr dost:P
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

snow ::

Eni so prav obsedeni s temi datumi in obletnicami.. praznujeta 1 mesec, 2 mesca itd.
Domišljija pa takšna.

Pa reče kdo: Midva bova pa jutri 4 leta pa 7 mesecev skupaj! ;)
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins

vrtnyka ::

jype, zacela sva 18.1.2000 .. kaj dejansko je pa krstilo najino zvezo pa res ne vem, ker je blo vse tko cudn :)))))

Nahezda : s tabo se baje ni dobr spuscat v debato ampak se bom vsen..jaz praznujem dan, ko sem dobila njega, ko mi je polepsal zivljenje in mi obljubil veliko lepih stvari ( na katere btw se cakam ) :PP
Veliko ljudi rece, da zveza na daljavo ni zveza, tud sama sem bla vcasih takega mnenja ampak srce zal ne izbira. Je pa pac toliko lepse, ko se vidima *g*

Glede Fikusa pa ... no comment.

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: vrtnyka ()

Keyser Soze ::

He, tle se pa strinjam z Deadalusom. Po dolgem času.:D

To z datumi mi je pravi šodr. Pa hitr kaj kupit, pa mu kaj dat, da ne bo slabe volje, ipd. Za materialiste je to pomoje raj.:D Pa še ena šansa več, da kaj zajebeš. Pozabiš datum in potem izpade kot da ti ni nič do veze. A samo na tem datumu vse sloni?

P.S.: No, ja saj ne rečem, da mi ni všeč, ko dobim darilo za rojstni dan. Ampak problem je ko ga je treba tud drugim kupit. To pa že bolj sucks.:P

DoloresJane ::

Pa saj to...vrtnyka... enostavno se mi zdi, da zveza na daljavo ne more osebi dajati nekega pravega občutka zveze, sploh če je oddaljenost tako velika, da se recimo vidita samo dvakrat na mesec. Če bi bila ta "long distance" samo del neke zveze (nekdo gre na uvajanje v poklic na drugi konec države), potem bi razumela, samo se mi zdi, da vidva nista začela na tak način.

jaz praznujem dan, ko sem dobila njega, ko mi je polepsal zivljenje in mi obljubil veliko lepih stvari ( na katere btw se cakam ) :PP
Meni je logično, da na te zadeve še čakaš, ker se najbrž ne vidita dovolj, bi vse izpolnil. Zdaj, če se zmoreš zadovoljiti z besedami (sploh če po več letih zveze dejanj ni), OK, jaz se ne bi mogla. Samo to je bil moj point. Morda ti je pa všeč bolj svobodna zveza, kaj pa vem... :D

P.S. Imena rož se pišejo z malo - fikus takisto. ;)

Tear_DR0P ::

Jah zveze na daljavo :))
Eni pravijo da zveza ki ni sposobna zdržati razdalje ni prava zveza. Jst sm prepustil študij v tujini drugim ljudem, kr bi ostal brez moje punce če bi šel študirat na švedsko. Jebi ga že to da me zarad študija ali dela par dni ni doma mi je težko zdržat in njej tud.

Drug preizkus ljubezni, v katerega pa verjamem, je bližina. Pojte s svojim partnerjem na jadrnico :))) ljudje ki bodo zram na jadranju vam morjo bit tolk poznani, da ne bote mel kej novga za zvedet o njih, tabolš so dobri prjatli. Jadranje za 14 dni, to je super, kopnega morte videt čim manj, na vsaka dva dni recimo. Če vaša zveza to prežvi brez prepira, pol lahko pa celo o poroki razmišlat začnete (Al pa o tem da mata platonsko vezo). Jst sm dal to skoz, po 8 dneh sma se s punco tko skregala, da sm se skor izkrcu in šou po svoje iz korčule domov. Sam pol sma si pa celo noč vzel čas, pa sma mal prečvekala zadevo in po dveh dneh dobla trdnejšo zvezo, kot sma jo mela prej!!!!
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

tx-z ::

Edina stvar k nam bi bla v pomoč, je to, da bi mel tako sposobnost kot Mel Gibson v filmu What Women Want :))

Moj nick na MSN-ju s5..Ko bi le lahko razumel ženske.. :))
tx-z

Tear_DR0P ::

uh ti mater kake sm pisu pred enim letom????!!!!!!
sam morm pa priznat da je šlo letošnje križarjenje skoz brez prepira in je blo nadvse uspešno in prijetno :))
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

tx-z ::

Hehe, jadranje...hmm povabš punco k ti je ušeč na jadranje ob najgršm vremenu(ob predpostavki da je bl strahopetna ;) ) pa se te bo skos tok trdno držala da te sploh nau hotla spustit :))
tx-z

tx-z ::

Drgač pa za tiste k ste trenutno nesrečni v ljubezni :| ....Čokoljada pomaga :)) ;)
tx-z

Keyser Soze ::

:| Nič ne pomaga. In vse se zdi nadloga.

Caligula ::

Vi se zdaj ne dojemate, da so bli eni in drugi narejeni z namenom, da si gredo na dolgi rok na jetra :D

KLIK

Sicer pa, po razdoru zveze se pocutis bedno, ker trpi tvoj ego. Ne bit pussy in opravi z sabo in pojdi dalje.

KTr1sk ::

Kaj pravite vi o tem da moški zaupamo ženskam stvari, ki so ženske stvari, torej da pravimo naše izkušnje o puncah kako...sj ne vem točn kako bi povedel, bom še jutr dodal ko bom naspan :P
i7-11700kf,32gb-3200mhz,6700xt,nvme2x,hdd4x

klemen22 ::

Največ zvez baje razpade po 7. letih

Možni (in zelo verjetni) razlogi in ne nazadnje povsem logični:
1. zdolgočasenost -> zveza je sama sebi namen
2. zdolgočasenost ->ni več novega elana v razmerju, dogodki se ponavljajo iz dneva v dan in tako dalje
3. sovražnost do partnerja -> navezuje se na prvi dve točki
4. neizkoriščen potencial enega od partnerjev v razmerju -> v smislu kaj vse bi lahko delal v teh letih pa sem za kr neki porabil tolko let lajfa, lahko bi položil tisoč žensk mogoče vmes se kakšno azijko, morda celo črnko -> skratka navezuje se na točko 3.
5. partner pozabil katero od obletnic -> dejstvo je da so ženske na to zelo zelo občutljive (vsaj večina) -> zakaj nimam pojma.
6. enoličnost vsakdana, ki seveda vodi tudi k pomanjkanje spolne sle katerega od partnerjev -> namesto posteljnih radosti pač eden ali drugi partner v razmerju raje izbere roko -> skratka težave postanejo nepremostljive. Če te recimo partnerka že po 7ih letih ne vzburja več potem je bolje oditi in poiskati novo
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Skratka razlogov je dovolj, da pridemo do zaključka da je sploh čudno da lahko kdo z enim in istim partnerjem zdrži recmo 40 let. Scary.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Tear_DR0P ::

če te ženska pusti zato, ker ne veš za kakšno obletnico, se nasmehni in si reci hvala bogu, kaj sem sploh počel z njo. js nimam obletnic, darilo bo pa moja dobla, sam ko ga bom hotu dat
ji pa kdaj pa kdaj povem da jo mam rad, al pa v perilo skrijem pesmico al pa kake take male cukrčke, če mi začne pa obletnce štet jo pa steram takoj, če sm tolk slab, da more štet kolk dolg sm že z njo - hmm
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
««
7 / 7
»
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

moški in "čekiranje" žensk/fantazije (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
559745 (9149) Mesar

Kakšna dekleta so vam všeč??? (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Loža
52952877 (5148) Poldy
»

Spolni odnosi v dolgotrajnem razmerju! (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17719058 (14037) Volk|
»

"Resnica v svoji biti" - o sexu in ljubezni (strani: 1 2 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
777599 (6306) Thomas

Več podobnih tem