» »

Teksaški pokol z motorko

Teksaški pokol z motorko

°X-bajtek° ::

Krožijo govorice da je v filmu Teksaški pokol z motorko, morilec res obstajal. No, potem sem šel v kinomatografe in prebral za ta film: Posneto po resničnih dogodkih. Zanima me kdo je moril v resnici, zato vas prosim če mi lahko odgovorite,in pa če veste kakšen link o tem filmu.

Primoz78 ::

Najprej lep pozdrav na gorenjsko :)) pa Borisa pozdravi ko ga vidis...drgac pa mislim, da ti na koncu filma pise, da primer se ni cisto razresen...kar se pa iz filma spomnim, naj bi to bil nek tip, ki je mel neko cudno bolezen (v resnici pa je nosil masko iz cloveske koze ker je hotel biti zenska 8-O ). Zato je tudi v obraz zgledal kot smrt...se link do uradne strani filma.

Lp Primoz C.

p.s. Pa se en link z slikcami in zgodbo klik!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Primoz78 ()

Alexius Heristalski ::

Sedem umetnosti - kaj ima to veze s tem filmom? Jaz mu ne bi rekel umetnost.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Vesoljc ::

je pa film in ce se ne motim spada v skupino sedmih
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

DarwiN ::

Posneto ni lih po resničnih dogodkih ,je pa tale film, kot tudi Psycho, nastal po navdihu serijskega morilca z imenom Eddie Gein. Gein ni moril z motorko, je pa doma zbiral dele človeškega telesa.......malo pogooglaj !
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Bob Rock ::

@Thorn78

ce se prav spomnem ni mel veze da bi hoto bit zenska....da nisi mal pomesu s Silence of the lambs.

Phil ::

Ta psycho v resnici ni pobil toliko ljudi. Veliko "delov" je dobil na pokopališču. Enkrat je bil v Nedeljcu članek.
Sicer pa (zame) eden najslabših filmov zadnjega leta. Ne vem kdo uživa ob gledanju takega filma - bodoči serijski morilci?
LP

Primoz78 ::

@Bob Rock nism mel v mislih tega v filmu ampak unega v resnici...preberi mal pod drugi link ki sem ga navedu ;) .

Lp Primoz

Bob Rock ::

se opravicujem, sn prebral zdej...ni se mi dal prej brat :8)

Ed Gein wore a vest of skin complete with breasts and female genitalia strapped above his own. :D :D :D :D :D :D lol

lambda ::

Film pri katerem sem na vsake pol ure enkrat trznil, drugače pa zadeva človeka pusti hladnega ... šodr od grozljivke, brez veze, dolgčas ...

Sploh ne vem zakaj ne morejo več naredit grozljivke, pri kateri bi bil tako presran, da je ne bi zmogel pogledati do konca v temi, če bi jo gledal doma čisto sam, na nek deževni in turobni večer ob polnoči sredi divjine (do najbližjega soseda imam več kot kilometer in pol :| ) ... temu so se približali edino The ring, Identity, Sixth sense, ... pa še kakšen od starejših. In ko sem bil še mali mulc sem gledal po tv-ju V območju somraka - kar dobra zadeva za otroke ja :)

BigWhale ::

Zato ker so danasnje 'grozljivke' tako preklemano predvidljive, jih ne gledam vec. Ja, kaka zadeva je bila malo bolj za zamislit se.

Ampak kaj, ko je v vecini takole:

'Juhu? Je kdo tle? Haloooo? *skrip skrip* Juhu? *skrip skrip* Hmmm, grem pogledat kaj je to, tukaj spodaj v tej temni temni kleti, grem kar brez baterije, se bom pretipal, pa se tale kol bom vzel s sabo za obrambo... *doticni osebek odide v klet, kjer je razsekan s sekiro...*'

Ali pa mogoce...

'Lojzeee, lojze, si tle? *skrip skrip* Hm, ah nic, se bom kar slekla in se sla tusirat/kopat/plavat/...'

Pa vsak bad guy je vsaj ene trikrat ze proglasen za mrtvega, pa se se vedno zbudi. Na koncu ga morajo vreci v kako mesoreznico, da ga pokoncajo.

Najbolj me preseniti film, ce badguy umre ze v prvo. To me pa cisto iz tira vrze... ;>

SleepLess ::

BigWhale to si pa dobro zadel ja >:D, recimo primer, grem zadnic gledat tiso freddy vs jason al kaj je pa se zacne baba dret : johny, johny (al kaj je bil) ah niga pa najbolsje res da se slecem in grem plavat :) ARghh kar mine do gledanja. Drugac pa pregledam veliko grozljivk (predvsem starih) in pri mnogih pise "Based on true story", samo nebi glih verjel da je toliko psiho-sado-mazo-serijskih morilcev.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Iščem naslov filma (strani: 1 2 3 439 40 41 42 )

Oddelek: Sedem umetnosti
2074700311 (2256) STASI
»

Paranormal activity

222423 (1315) IL DIAVOLO
»

Sloveniji se obeta prepoved nasilnih računalniških iger (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Igre
22021700 (16022) nodrim
»

Boj proti raziskavam, ki obsojajo igre

Oddelek: Novice / Igre
374608 (2415) MrStein
»

Saw 2

242065 (1535) 230-DC

Več podobnih tem