Forum » Pomoč in nasveti » Win2k > Startup > Lock Computer kako?
Win2k > Startup > Lock Computer kako?
matic ::
Na kratko:
Kako naredim bliznjico do Lock Computer v win2k?
Na dolgo:
Rad bi da se mi lockajo win2k ko uzgem racunalnik! Sej vem da ubistvu temu sluzi tista zadeva, kjer na zacetku vpises userja in geslo.. samo potem odtipkam geslo in se se kako minuto nalagjo programi, tako pa bi dosegel da bi se vse nalozilo in bi se racunalnik zaklenil.. uporabljam ga itak samo jaz.. vsaj win2k.. ostali clani uporabljajo win98 in ce ze kdo zaide v win2k nocem da stefna, meni pa se tudi neda vec cakati vsakic tisto minuto! Fancy! :)
Vem da se da to narest za shut down .. naredis link do tega in kliknes ikono 2x in se racunalnik ugasne .. ali pa uporabno tudi da se racunalnik sam ugasne.. nastimas pod schedule tasks... Kdo ve kako bi to ustimal?
Kako naredim bliznjico do Lock Computer v win2k?
Na dolgo:
Rad bi da se mi lockajo win2k ko uzgem racunalnik! Sej vem da ubistvu temu sluzi tista zadeva, kjer na zacetku vpises userja in geslo.. samo potem odtipkam geslo in se se kako minuto nalagjo programi, tako pa bi dosegel da bi se vse nalozilo in bi se racunalnik zaklenil.. uporabljam ga itak samo jaz.. vsaj win2k.. ostali clani uporabljajo win98 in ce ze kdo zaide v win2k nocem da stefna, meni pa se tudi neda vec cakati vsakic tisto minuto! Fancy! :)
Vem da se da to narest za shut down .. naredis link do tega in kliknes ikono 2x in se racunalnik ugasne .. ali pa uporabno tudi da se racunalnik sam ugasne.. nastimas pod schedule tasks... Kdo ve kako bi to ustimal?
bastadu ::
Pritisni "ctrl+alt+del" nato pa še "enter" in maš zaklenjenega. Mislim da je ta način hitrejši, kot pa če bi imel ikono in jo kliknil z miško (vem iz lastnih izkušenj)...
ne ne ne! ne zastopis.. jaz pridem uzgem racunalnik in grem stra.. tacas hocem da se sistem nalozi in tudi VSI PROGRAMI v mojem profilu in se nato racunalnik zaklene! In ko pridem zraven odtipkam kodo in uporablam ne pa da se ckam da se vsa moja krama nalozi! Goli win2k ne trajajo tako dolgo.. ampak ko 1x nalozis se office, pa winampa pa vse driverje, pa kak fancy programcek, pa vse sotale moje obvzene programe pa traja...
Ma ne rad bi tocno to kar sem napisal.. vem da se da.. ne poznam pa toliko ms okolja da bi to vedel s katero funcijo priklicem! No sej se bo kdo najdu ki bo to mrde zna povedat... bo?? PLEASE!
Kekec ::
Pa sej ti e lepo povedu hibernacija dela tocno tako ko racunalnika ne uporabljas vec se vsa zadeva shrani in ko zopet pozenes se ti vsa krama avtomatsko nalozi nazaj sama!
Kekec pojdi spat in se nauci brat!!
Andrej najlepsa hvala!!! vsaj nekdo ki ima res kaj pojma o cem! Nisem vedu da je tko simpel.. tnx!
Andrej najlepsa hvala!!! vsaj nekdo ki ima res kaj pojma o cem! Nisem vedu da je tko simpel.. tnx!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Vista se bo nalagala hitreje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11712 (8792) | ripmork |
» | Longhorn - minimalne zahteve in nekaj slik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 8441 (8441) | SunCell |
» | Windows XP, 2003: Vzpostavljanje povezave z internetom ob zagonu računalnikaOddelek: Operacijski sistemi | 1564 (1459) | alesrosina |
» | XP vs. 2k - hitrost (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4100 (3150) | BaRtMaN |
» | Win 98, Win ME ali Win 2k? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5371 (4513) | andrej |