Forum » Pomoč in nasveti » Unable to estabish connection
Unable to estabish connection
krho ::
se zdi komu to znano?
meni to napise ce se mu ne rata skonektat na net (recimo, da je linija zasedena)
Sledi Reset Win2kPro.
po helpu sodec naj bi bilo nekaj narobe z modemom, vendar ce grem v terminal mi modem responda na AT comande
meni to napise ce se mu ne rata skonektat na net (recimo, da je linija zasedena)
Sledi Reset Win2kPro.
po helpu sodec naj bi bilo nekaj narobe z modemom, vendar ce grem v terminal mi modem responda na AT comande
kuzifix ::
Poglej ce je telefonski kabl not ustekan. Pr men je to bil problem. Oz poglej ce ti ni ata zick precviku zarad prevelcga racuna (tud to se je dogajal... ).
Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us.
modelizer ::
Jest bi stavu na žice, probej pogledat....
...........fly, robin fly........up, up to the sky
fantje sej me hecate al ne. reku sm, da se mi to zgodi, kadar je recimo linija zasedena pol pa modem se ene cajta nabija v prazno, preden prekine. ko se hoce se enkrat skonektat, mi vrze ven to sporocilo.
Ce grem zatem v terminal in napisem recimo ADT=6898585 mi modem stevilko cisto normalno poklice, dial up je pa nece.
Ce grem zatem v terminal in napisem recimo ADT=6898585 mi modem stevilko cisto normalno poklice, dial up je pa nece.
ESS xxxx je oznaka cipa, drgac je pa noname, sam sm mu enga 3coma not pa sploh ni hotu delat pod win2k
sam so vinsi od takrat ze na clean gor
sam so vinsi od takrat ze na clean gor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux rookieOddelek: Operacijski sistemi | 1963 (1541) | dr.J |
» | WinXP: problem z dual ISDNomOddelek: Pomoč in nasveti | 820 (771) | Sodom |
» | Ali SIOL slepari ?Oddelek: Omrežja in internet | 1360 (1035) | eiht |
» | Modem v LinuxsihOddelek: Pomoč in nasveti | 950 (859) | dr.J |
» | w2kOddelek: Operacijski sistemi | 1504 (1134) | andrej |