Forum » Pomoč in nasveti » BitRorrentovi porti na routerju
BitRorrentovi porti na routerju
O-man ::
Živjo...
Mam en problem... uporabljam Bittorrent in sicer verzijo "BitTorrent T-0.2.0 (BitTornado)". Zanima me pa kere porte morm na routerju odpret, da bo stvar delala mal pospešeno... vsaj nad 100 kB/s. Gledou sem že mal na drugih tujih forumih, ampak tm se bl mal znajdem, ker vsak trdi drugače...
Pa še nekj... če ma kdo mogoče DrayTekou router, oziroma če se kdo spozna na te setupe za porte, nj mi prosim pove kje naj odprem te porte... Torej... ali v "Open Ports Setup" ali v "Configure Port Redirection Table".
Hvala in LP, Matevž
Mam en problem... uporabljam Bittorrent in sicer verzijo "BitTorrent T-0.2.0 (BitTornado)". Zanima me pa kere porte morm na routerju odpret, da bo stvar delala mal pospešeno... vsaj nad 100 kB/s. Gledou sem že mal na drugih tujih forumih, ampak tm se bl mal znajdem, ker vsak trdi drugače...
Pa še nekj... če ma kdo mogoče DrayTekou router, oziroma če se kdo spozna na te setupe za porte, nj mi prosim pove kje naj odprem te porte... Torej... ali v "Open Ports Setup" ali v "Configure Port Redirection Table".
Hvala in LP, Matevž
Zheegec ::
Poglej če imaš kje "virtual server", to imam jaz pri Level1.
Anyway, ni nujno da ti bo kaj hitrej delovalo (to je odvisno od števila trackerjev/seederjev, ne samo od tvoje povezave).
Anyway, v Bittornado daš "prefs" in tam imaš "use port range" (nekaj v tem stilu) in tam imaš številke portov, ki so namenjenji Bittorentu.
Potem pa jih samo odpri, če imaš v routerju tako, da lahko samo enega naenkrat, potem raje zmanjšaj port range na kakšnih 5 portov in jih odpri na routerju.
Anyway, ni nujno da ti bo kaj hitrej delovalo (to je odvisno od števila trackerjev/seederjev, ne samo od tvoje povezave).
Anyway, v Bittornado daš "prefs" in tam imaš "use port range" (nekaj v tem stilu) in tam imaš številke portov, ki so namenjenji Bittorentu.
Potem pa jih samo odpri, če imaš v routerju tako, da lahko samo enega naenkrat, potem raje zmanjšaj port range na kakšnih 5 portov in jih odpri na routerju.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 494430 (44566) | Rias Gremory |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 346123 (46579) | ignats |
» | Port forwardingOddelek: Pomoč in nasveti | 2878 (2684) | makaveli312 |
» | torrent + ROUTER <- enostavno mi ne potegne!Oddelek: Omrežja in internet | 2218 (2118) | Paramedic |
» | irc..-dccOddelek: Omrežja in internet | 1003 (909) | Samson |