Forum » Omrežja in internet » irc..-dcc
irc..-dcc
jurre ::
zanima me, kako usposobit DCC na irc.. sprejema mi, posilat pa noce..mam ruter, pa 3 racunalnike, na 2 rabm irc...ze pred ruterjem mi ni hotel posilat, tako da ne vem kaj morm popravt da bo delal...ucas je
Dusko ::
Težava je po mojih izkušnjah v tem. Ko si delal povezavo v win xp si pustil označeno ,da hočeš firewall,ki je del operacijsekga sistema winxp.
Tako,da klikni na tvojo pozezavo pa lastnosti in pol izklopi tisti firewall ,ki je po defaultu vključen. In potem bi moral problem bit rešen.
Tako,da klikni na tvojo pozezavo pa lastnosti in pol izklopi tisti firewall ,ki je po defaultu vključen. In potem bi moral problem bit rešen.
ne, ne vklaplam tistega firewalla
pri portih je pa problem,ker so od 1024 do 4000...kako nj zdj pogruntam ker je pravi....1024 pa 4000 nista....pomoje se ne da use porte od 1024-4000 odpret?
pri portih je pa problem,ker so od 1024 do 4000...kako nj zdj pogruntam ker je pravi....1024 pa 4000 nista....pomoje se ne da use porte od 1024-4000 odpret?
ali3n ::
tko široko ni treba odpirat; odpri jih par - jaz imam od 1024-1027; popravi v nastavitvah na ircu, na routerju odpri in forwardiraj porte na dotično mašino (ker maš na dveh irc, boš potemtakem naredil dva sklopa odprtih portov).
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
hm...sm naredil tako...odprll od 1024-1027, pa forwardov zaenkat sam na mojo masino pa spet nc
pa v ircu sm popravu nastavitve..
pa v ircu sm popravu nastavitve..
Cokolesnik ::
Mogoče bo tole magični recept: v routerju ne dodajaj portov za mirc pod rubriko forwarding ports, kjer je recimo web server (80), pa ftp (21) itd. Nekje bi moral imeti rubriko ala Special applications, kjer vnašaš t.i. trigger port in zraven trigger porta še port range. Če boš to rubriko našel, potem pod trigger port vnesi 59, pod pripadajoči port range pa tiste porte, ki jih imaš že nastavljene v mircu.
Sporoči, če gre.
Sporoči, če gre.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cokolesnik ()
Samson ::
In ce nimas staticni IP preveri se nastavitve pod Options/Connect/Local Info. Zbrisi obe postavki, postavi kljukico na IP Address in Server....Restartaj Mirc. Ce imas digitus router, je malce drugace. Nastavi pod Forward porte npr. 4000-4020 in brez kljukice oz. IP masine. Dela 100%.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 340676 (41132) | ignats |
» | p2p / router/ forwarding/triggeringOddelek: Programska oprema | 1446 (1112) | revd |
» | FTP dostop preko ADSL-ne dela od povsodOddelek: Omrežja in internet | 1603 (1442) | bojanu |
» | Problem z routerjemOddelek: Omrežja in internet | 993 (918) | OmegaBlue |
» | mIRC: DCC send mi prek routerja ne delujeOddelek: Omrežja in internet | 3212 (2905) | CaqKa |