Forum » Omrežja in internet » Deljenje povezave in p2p
Deljenje povezave in p2p
leinad ::
Vem da je bilo o tem deljenju internetne povezave ze veliko napisanega vendar nikjer nisem zasledil odgovora na slednje vprasanje:
Namrec v kratkem dobim adsl in rad bi povezal dva racunalnika. Sedaj pa me zanima katera resitev bi bila najboljsa da bi mi p2p delal brez kakrsnih upocasnitev- POZOR: p2p bi uporabljal samo na tistem compu na katerega bi bil priklopen modem na onem drugem ne.
Najbolj bi mi cenovno odgovarjala resitev z dvema mreznima, ICSom in crossover kablom, vendar me skrbi ali bo zaradi tega upocasnjen download p2p na tem compu z dvema mreznima(kjer je modem prikloplen) z onim drugim bi samo surfal.
Namrec v kratkem dobim adsl in rad bi povezal dva racunalnika. Sedaj pa me zanima katera resitev bi bila najboljsa da bi mi p2p delal brez kakrsnih upocasnitev- POZOR: p2p bi uporabljal samo na tistem compu na katerega bi bil priklopen modem na onem drugem ne.
Najbolj bi mi cenovno odgovarjala resitev z dvema mreznima, ICSom in crossover kablom, vendar me skrbi ali bo zaradi tega upocasnjen download p2p na tem compu z dvema mreznima(kjer je modem prikloplen) z onim drugim bi samo surfal.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Skrat ()
SasoS ::
Zakaj bi bil upocasnjen download? Ubistvu bo tako najmanj težav ker se ti ne bo treba ubadat s forwardanjem portov...
M-man ::
Problem je uploadom, ker npr. v primeru, da uporabljaš eMule nastavitev pod 12 ni priporočljiva. Če ti ponudnik potem ne zagotavlja zadostnega uploada, ti popolno izkoriščanje eMule zelo zavira download. Ne vem kako pa je s Kazaa ipd.
LP
M
LP
M
Alea Iacta Est. (Julius Caesar)
CaqKa ::
o sharanju in limitiranju internetne povezave je v tem oddelku (internet) bilo napisaneg OGROMNO.. tako da nevem kaj si ti bral...
za sheranje imaš sticky topic.. za limitiranje pa lahko uporabiš iskanje.
za sheranje imaš sticky topic.. za limitiranje pa lahko uporabiš iskanje.
leinad ::
Tnx.
Ni sile za upload tega skorajda ne bom rabil.
Mah tak bolj na hitro sem vse tem preletel , ampak po mojem sem dosti hitreje dobil odgovor na vprasanje zdaj kot bi pa ga z iskanjem.
Ni sile za upload tega skorajda ne bom rabil.
Mah tak bolj na hitro sem vse tem preletel , ampak po mojem sem dosti hitreje dobil odgovor na vprasanje zdaj kot bi pa ga z iskanjem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426976 (10260) | Freakylion |
» | Kateri router?Oddelek: Kaj kupiti | 1794 (1534) | kiFni |
» | Deljenje megabitovOddelek: Omrežja in internet | 1571 (1134) | plavko61 |
» | Kako rešiti ADSL + 2 računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1340 (1140) | Dead_Eye |
» | Kateri router? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5524 (4254) | plavko61 |