» »

Oscommerce in nepremičninska stran

Oscommerce in nepremičninska stran

frcasek ::

Zanima me, če se lahko uporabi Oscommerce za eno stran, ki je namenjena ogledu nepremičnin. Torej se ne bi nič prodajalo, le informacije o nepremičninah bi bile dostopne ( slika in tekst). Ne vem kaj naj pravzaprav uporabim, saj ne gre za nevem kako komplicirano stran, gre le za osnovne informacije, ki bi jih naročnik sam dodajal na stran. Zanima me tudi, če obstaja se kakšna enostavnejša rešitev, glede na to da ne znam programirati, stran pa naj bi bila enostavna za administracijo. V samem Dreamweaverju verjetno ni te možnosti, da bi lahko naredil enostavno administracijo strani za naročnika.

Lp

dr_gee ::

Dreamweaver? :|
Kako maš ti naročnika, če ne veš programirati =>(to poteka tako, da se najprej naučiš programirati pa potem iščeš naročnika ne pa da maš naročnika pa se ob njegovem projektu učiš "programirati")

Seveda lahko uporabiš Oscommerce, vendar ga moraš primerno prilagoditi(Opozorilo: tudi tukaj boš rabil znanje programiranja) če pa hočeš kaj konkretnega pa moraš to spisati sam...

tec ::

Ubistvu lahko z zelo malo znanja napravis nekaj preprostega. Poglej si npr. hotscripts.com ali kaksne podobne strani z free skriptami. Malo predelas in"pobarvas" pa cist fajn dela zato kar rabis. Predvidevam, da imas na strezniku ustrezno podporo.

frcasek ::

V bistvu je razlika med oblikovanjem spletnih strani in programiranjem. Zato za samo izdelavo spletnih strani pač ne potrebuješ znanja programiranja. To daš delat tistemi, ki to obvlada. Da pa ne daš za vsako malenkost programirat nekomu drugemu, hočeš kaj enostavnega narediti sam. Zato sem hotel vključiti Oscommerce, ki naj bi bil enostaven za administracijo. Če pa bo preveč komplicirano bom dal ta del narediti komu drugemu. Saj na primerih se učimo, ne?

dr_gee ::

Ti kar uporabi Oscommerce, vendar ga moraš prilagoditi tako da ne bo košarice in podobno. Če hočeš skripto predelati ni potrebno nevemkako znanje vendar pa rabiš vsaj znanje HTMLja in osnov PHPja. Koliko sem jaz tiste kodo videl boš jo verjetno razumel in znal vsaj malo spremeniti. Drugače pa upoštevaj tec-ov link...

frcasek ::

Hvala, bom poskusil, če pa bo kriza, pa ste lepo vabljeni k pomoči ( plačani, seveda), da ne bom samo jaz cekine vleku, ostali pa delal.:)

LP


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj moram paziti pri kupovanju spletne strani? (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
7313904 (11590) tiga325
»

OSCommerce nastavitve (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Izdelava spletišč
62451955 (19106) Skarabej
»

Izdelava spletne trgovine 2

Oddelek: Izdelava spletišč
344584 (2582) IceIceBaby
»

kateri cms izbrati

Oddelek: Izdelava spletišč
203554 (3095) FitnessBoy
»

Spletna Trgovina (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Izdelava spletišč
10722019 (18033) Gandalfar

Več podobnih tem