Forum » Pomoč in nasveti » težava z zaganjanjem enemy territory
težava z zaganjanjem enemy territory
mozetic8 ::
Imam težavo, ki me že malo ob živce spravlja ker ne vem kaj ji je vzrok!
Težava se pojavi kadar poženem igro Enemy territory, igro mi naloži, tudi požene, ampak po cirka 1s ali pa tudi 2 min, igra zmrzne in pokaže se mi plava slika brez nikakršnega napisa. Ne vem kaj bi lahko bila težava, mogoče novi popravki za windows. Na nekaterih redkih serverjih mi igra teče brez težav, tako sklepam, da težava ni tehnična, prav na teh serverjih me je stalno opozarjalo, da nimam ta prave verzije punkbusterja. Punkbuster mi je ratalo upgradat, sedaj mi igra ne teče več nikjer (zopet moder zaslon).
Upam da mi bo mogoče kdo razjasnil kaj je narobe, oziroma je podobne težave že imel. Vse ostale igre mi tečejo normalno in brez težav (far cry, painkiller itd, igre ki so strojniško zahtevnejše)
In še moja konfiguracija
AMD 2700 -> navit na 3200
asus a7n8x
disk maxtor sata
ati radeon 9800 pro
2 * crosshair 256 400mhz
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor!
Težava se pojavi kadar poženem igro Enemy territory, igro mi naloži, tudi požene, ampak po cirka 1s ali pa tudi 2 min, igra zmrzne in pokaže se mi plava slika brez nikakršnega napisa. Ne vem kaj bi lahko bila težava, mogoče novi popravki za windows. Na nekaterih redkih serverjih mi igra teče brez težav, tako sklepam, da težava ni tehnična, prav na teh serverjih me je stalno opozarjalo, da nimam ta prave verzije punkbusterja. Punkbuster mi je ratalo upgradat, sedaj mi igra ne teče več nikjer (zopet moder zaslon).
Upam da mi bo mogoče kdo razjasnil kaj je narobe, oziroma je podobne težave že imel. Vse ostale igre mi tečejo normalno in brez težav (far cry, painkiller itd, igre ki so strojniško zahtevnejše)
In še moja konfiguracija
AMD 2700 -> navit na 3200
asus a7n8x
disk maxtor sata
ati radeon 9800 pro
2 * crosshair 256 400mhz
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 74801 (17567) | tropico2078 |
» | Call of duty 4 (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Igre | 71522 (13427) | oo7 |
» | CoD Problemi (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 11144 (7117) | hojnikb |
» | Call of Duty 2 Multiplayer- ProblemOddelek: Igre | 1875 (1571) | Dober dan |
» | problem z cod2 in cod4Oddelek: Pomoč in nasveti | 1916 (1605) | broj_jedan |