Forum » Pomoč in nasveti » k3b+DVD
k3b+DVD
mihovca ::
zanima me če kdo ve kako lahko pecem in brisem dvd-rw-je v k3b
neki mi ne dela vredu
v istem pekaču lahko pečem in brišem cd-rw
hvala
neki mi ne dela vredu
v istem pekaču lahko pečem in brišem cd-rw
hvala
TK STUPID PA SPET NISEM
vem kak dela program samo mi ne zazna dvd-RW-ja
slučajno ves ka bi lah to blo
vem kak dela program samo mi ne zazna dvd-RW-ja
slučajno ves ka bi lah to blo
Gandalfar ::
ker linux, ker pogon, keri dvd toolsi, etc..
kaj vec kot je mile napisal ti na te informacije ne mormo povedat :]
kaj vec kot je mile napisal ti na te informacije ne mormo povedat :]
no vredo mogoce sem res dal pomanjklive informacije SORRY:)
imam namesceno FC2 in k3b0.11.10 in pekac ok LG-ja (pac ta 8x dvd-r dvd-rw,...). cd- gre lepo briseat pa pect, zakumplisira pa se pri dvd-jih
kot kaze sploh ne zazma midia oziroma izpise, da naj vstavim prazen medij(sa snemane) oz. RW medij(za brisanje)
LP
imam namesceno FC2 in k3b0.11.10 in pekac ok LG-ja (pac ta 8x dvd-r dvd-rw,...). cd- gre lepo briseat pa pect, zakumplisira pa se pri dvd-jih
kot kaze sploh ne zazma midia oziroma izpise, da naj vstavim prazen medij(sa snemane) oz. RW medij(za brisanje)
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ubuntu - World domination (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 13736 (12429) | opeter |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 102950 (27459) | nuclear |
» | Optiarc AD-7173A!! Kaj je res tako zanič? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8609 (5620) | mtosev |
» | Izšlo Linux jedro 2.6.10Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3032 (2863) | WhiteAngel |
» | Liteon DVD-R kaj prida? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 21242 (12758) | svejk |