Forum » Šola » Rabil bi pomoc nekog, ki studira anglescino...nujno!
Rabil bi pomoc nekog, ki studira anglescino...nujno!
Primoz78 ::
No rabil bi, da mi nekdo prevede ali vsaj pregleda cca. 100 besed povzetka za diplomsko nalogo...kateri mora bit v angleskem jeziku. Ce je kdo pripravljen pomagat naj kar tuki napise, pa ga kontaktiram na mail ali ZS!
Lp Primoz
Lp Primoz
Mercier ::
Vrš ji gor, a ne... Itak je javno. Tolk folka pa je že za eno angleško tršico.
Jaz bom preverjal spelling za veznike in predloge.
Jaz bom preverjal spelling za veznike in predloge.
Primoz78 ::
OK....tal stvar za prevest...saj me je mal sram, a sem ven iz forme za anglescino (slovnico) . No tle je pa tekst.
Zaradi hitrega širjenja internetnega omrežja in števila uporabnikov interneta so se v zadnjih letih pojavile nove oblike poslovanja, ki temeljijo na internetnih povezavah. Tako je nastalo elektronsko poslovanje, ki za opravljanje različnih poslov izkorišča sodobne komunikacijske poti. Prav to priložnost so izkoristile tudi banke in začele uvajati elektronsko bančništvo.
Elektronsko bančništvo je sodoben način opravljanja bančnih storitev preko interneta, telefona, mobilnega telefona ter s pomočjo bančnih kartic. Tudi v Sloveniji so banke začele širiti svojo ponudbo in ponujati sodobne oblike bančništva. Diplomsko delo obravnava elektronsko bančništvo, ki ga ponujajo slovenske banke. E-bančništvo se je kar dobro uvedlo med komitenti, kljub precejšnjemu nezaupanju v nove oblike poslovanja.
V naprej se zahvaljujem za pomoc.
Lp Primoz
Zaradi hitrega širjenja internetnega omrežja in števila uporabnikov interneta so se v zadnjih letih pojavile nove oblike poslovanja, ki temeljijo na internetnih povezavah. Tako je nastalo elektronsko poslovanje, ki za opravljanje različnih poslov izkorišča sodobne komunikacijske poti. Prav to priložnost so izkoristile tudi banke in začele uvajati elektronsko bančništvo.
Elektronsko bančništvo je sodoben način opravljanja bančnih storitev preko interneta, telefona, mobilnega telefona ter s pomočjo bančnih kartic. Tudi v Sloveniji so banke začele širiti svojo ponudbo in ponujati sodobne oblike bančništva. Diplomsko delo obravnava elektronsko bančništvo, ki ga ponujajo slovenske banke. E-bančništvo se je kar dobro uvedlo med komitenti, kljub precejšnjemu nezaupanju v nove oblike poslovanja.
V naprej se zahvaljujem za pomoc.
Lp Primoz
jype ::
With the fast spread of internetworking and high growth rate of internet end-users, new forms of business conduct have appeared, based on these new inexpensive communication technologies. The e-business came into being, utilizing the information technology to provide the service anywhere, anytime. The possibility was also taken on by the banking industry and a new form of banking has been introduced. Electronic banking is a new way of providing users with banking services, across the internet, through telephones, cell phones or banking cards. Slovenia has also adopted this trend and all major banks now provide some or all of the e-banking services. This work analyses the electronic banking as provided by slovenian banks. Customers rapidly adopted a new way of banking, despite the lack of trust for new technologies and new ways of doing business.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bančništvo že v osnovi nepošteno? (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 18419 (14717) | Iatromantis |
» | Aretiranih 700 protestnikov "Occupy Wall Street"Oddelek: Problemi človeštva | 3587 (2712) | Ramon dekers |
» | kill the bank (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 33594 (28935) | Okapi |
» | Paypal v Sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 18080 (11169) | techfreak :) |
» | Varnostna analiza bančnega protokola: Chip Authentication Programme je neustrezenOddelek: Novice / Varnost | 4708 (4099) | fosil |