» »

Nova štipendija

Nova štipendija

Tana ::

Oj.
Sorry, ker sem načela podobno temo, ampak res me zanima, če kdo ve, kakšne so možnosti za štipendiranje študentov računalništva in informatike?

Pa s tem ne mislim štipendij za ultra nadarjene in pridne (Zoisove), ampak vse ostale. Predvsem podjetja, če nudijo kaj?

Ajdi, čakam na vaše izkušnje in mnenja ...

SuperStipe ::

Ene 6 let nazaj vem da jih je Hermes Softlab daju brez vprasanj konec 1 letnika.

Tana ::

Baje da tudi Iskra nudi kadrovske štipendije. Pa veretno je še kdo. Ampak prav ni nekih objavljenih informacij. Je zgleda bolj uveljavljeno delo na napotnice - poceni delovna sila pač.

A pa sploh študente ITja zanima iskanje štipendij, ker se mi včasih zdi, da je to stanje morda tako tudi zaradi neizraženega interesa študentov?

Tjulenj ::

Tana ::

No, saj me je zanimal bolj interes študentov, ampak ga zgleda in kaj velik. V tem primeru res nima glih smisla organizirat štipendije in razpise, če jih sploh ne rabijo.

Hvala vseeno.

Phil ::

Iskraemeco in Iskratel imata polno oglasov za stipendije (na faxu, revije...) je pa tam kar tezko dobiti stipendijo. Drugace ce kaj znas jo lahko dobis kjerkoli (banke, zavarovalnice...).
LP

Tana ::

No, koncno mal informacij!

cman: Je tak naval? Al podjetja zahevajo prevec od folka?

Aja, pa se to;
Kaj vas (IT-jevce) pr stipendiji najbolj zanima - denar, izkusnje, reference za naprej, spoznavanje vez za naprej ... ?(Bolj ko se pogovarjam, bolj ugotavljam, da ste ena posebna vrsta. ;) Zato moram cist vse preverit, preden ugotovim kaj levega in zakljucim s kako nebulozo.)

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: Tana ()

Sasa ::

Baje neko podjetje pripravlja bolj zanimive štipendije za znanje - kao natecaj in potem dobijo nagrade najboljsi. A kdo ze kaj ve o tem? Sem malo iskala, pa se nisem nasla nic. Bom se, ker se slisi zanimivo.:D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Štipendija (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Šola
1917474499 (14227) History
»

Podiplomski študij ali zaposlitev

Oddelek: Šola
142408 (1685) Timurlenk
»

Državna štipendija

Oddelek: Šola
133426 (2986) MasterTade
»

kadrovska štipendija?

Oddelek: Šola
194633 (3369) St235
»

odplačevanje štipendije

Oddelek: Loža
81550 (1240) Matek

Več podobnih tem