Forum » Strojna oprema » Benq dw800a DVD-RW
Benq dw800a DVD-RW
kajak33 ::
A ima kdo kake izkušnje s to napravo. Predvsem me zanima kako je z nadgradnjo, saj zadeva v osnovi podpira samo DVD+R. Sem pa na njihovi strani bral da bi z novejšim firmware to lahko usposobil tudi za DVD-R
lp
lp
Caligula ::
Izkusenj nimam, bral nek zelo pozitiven test enkrat, ces da je zelo dober pekac, za nadgradnjo pa najboljse kar po Googlu pobrskat, ker je to pri nas zlo redek pekac pa vprasanje, ce ne bos za brezveze cakal na koga z izkusnjami.
Si ze lastnik takega Benqa ali se sele zanimas za nakup?
Si ze lastnik takega Benqa ali se sele zanimas za nakup?
pingo76 ::
Baje z novim firmwareom doda dual layer peko ter podporo -R a le do 4x. Firmware pa je plačljiv in naj bi stal 10USD.
Več informacij pa dobiš v forumu od www.cdfreaks.com.
Več informacij pa dobiš v forumu od www.cdfreaks.com.
kajak33 ::
sem z njihove strani potegnil zadnji firmware, ga naložil. Ni mi javil nobene napake, sedaj pa se mi Xp ne naložoi več. Obstane nekje na sredini(tam kjer se prikaže win xp in laufa črtica v okencu). Mi ga je uspelo dvakrat sicer zagnat, in mi je tudi DVD enoto spoznal, kot ATAPI DVD/RW. ampak običajno se nekje v sredini ustavi in ne gre dalje. Sem nadgradil tudi Bios na matični plošči (abit NF7-s ver 2.0) na ver. 24, pa ni nič boljše. Le da mi sedaj niti tipkovnica Logitech (brezžočna in miška nikakor noče delovati, niti pri zagonu. Kaj me lahko muči?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dvd pekač (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 28227 (13986) | GrimReaper |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 102990 (27499) | nuclear |
» | NEC ND-3540A problem...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2387 (1678) | dean444 |
» | DVD in zapisovanje 8GbOddelek: Strojna oprema | 2073 (1514) | Dr_M |
» | Odstranili smo rip limit v Toshiba DVD-ROMihOddelek: Strojna oprema | 2310 (1253) | TheHijacker |