Forum » Zvok in slika » GF2MX400 TvOut problem
GF2MX400 TvOut problem
Flamer ::
Omenjeno kartico imam priklopljeno na televizor, ki prikaže sliko, a je le-ta črnobela. Če priklopim drugo kartico (GF4Ti4600) je slika OK. Na obeh uporabljam PAL B standard. Obe tudi uporabljata iste gonilnike 56.72. A mogoče kdo ve v čem je fora?
- zaklenil: CaqKa ()
glinik ::
Jaz sem imel na radeonu enak problem. Uporabil sem S-VHS, pol sem ga pa zamenjal za cinch kabel, zadeva je pol spet lepo špilala.
Lp
Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Flamer ::
Kako to misliš? Jaz nardim tako da tisti kabelček ki je zraven (dolg 15 cm) vtaknem v TvOUT ot grafe, in v grugi konec dam činč (moška bananica), na drugem koncu kabla pa v televizijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 590416 (29745) | Dominator |
» | LCD Monitor brez napajalnika - kakšnega kupiti?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2559 (2198) | Azrael |
» | Pomoč pri presnemavanju z video kasete na računalnik!Oddelek: Zvok in slika | 6093 (5781) | zavajon |
» | Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4282 (3789) | KTr1sk |
» | Resolucija DV premajhnaOddelek: Zvok in slika | 1229 (1152) | CaqKa |