Forum » Programska oprema » Predtsavitev slik - ker program ??
Predtsavitev slik - ker program ??
RuN ::
Toraj, rabim nek program za projekcijo slikm ki pa omogoča, da se nad ali pod sliko prikaže ime datoteke (t.j. fajla s sliko) brez končnice.
Npr: če je slika - fajl slika1.jpg, bi rad da se prikaže slika na celem zaslonu nad ali pod njo pa se prikaže napis Slika1.
Pri tej projekciji slik, pa bi se v ozadju vrtela še muzka.
Drugo. S katerim programom nardit kolekcijo slik, tako kot je to na netu, kjer se ti najprej prikažejo thumbnaili, pri tem pa bi zopet pod njimi bili napisi (imena datotek slik - brez končnice) in ko bi kliknil na thumbnail, bi se odprlo okno z večjo sliko.
Nekaj sem sprobaval v ACDSEE, pa me zanima, če obstajajo še kaki drugi programi, s katerimi bi šlo lažje.
Hvala
LP, RuN
Npr: če je slika - fajl slika1.jpg, bi rad da se prikaže slika na celem zaslonu nad ali pod njo pa se prikaže napis Slika1.
Pri tej projekciji slik, pa bi se v ozadju vrtela še muzka.
Drugo. S katerim programom nardit kolekcijo slik, tako kot je to na netu, kjer se ti najprej prikažejo thumbnaili, pri tem pa bi zopet pod njimi bili napisi (imena datotek slik - brez končnice) in ko bi kliknil na thumbnail, bi se odprlo okno z večjo sliko.
Nekaj sem sprobaval v ACDSEE, pa me zanima, če obstajajo še kaki drugi programi, s katerimi bi šlo lažje.
Hvala
LP, RuN
Tero ::
Mogoče irfan view samo pa nevem če se vidijo končnice al ne . Je pa freeware program tole.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27748 (7280) | monaco |
» | Kako se lotit? (php MySql)Oddelek: Izdelava spletišč | 1394 (874) | technolog |
» | [Visual C#] "Format" shranjevanja?Oddelek: Programiranje | 981 (766) | c0dehunter |
» | ping težava s start /run menijuOddelek: Pomoč in nasveti | 1039 (951) | Duhec |
» | Varnost openSSHOddelek: Omrežja in internet | 2521 (2099) | Volk| |