» »

Prvo srečanje AI varilcev v Torek v Muzeju

Prvo srečanje AI varilcev v Torek v Muzeju

hey GPT3, write a description for a Homebrew AI club, that brings together a new breed of engineers using natural language to program AI prompts to do useful things, building on current cutting edge AI projects such as you." and ask Google to translate it to Slovene.

vir: Kiberpipa
Računalniški muzej -

Klub domačih AI varilcev je skupnost inženirjev, ki navdušeno uporabljamo naravni jezik za programiranje pozivov (nalog?) AI. Klub se redno srečuje, da bi delil ideje in delal na projektih, katerih cilj je narediti umetno inteligenco bolj uporabno in dostopno vsem. Člani kluba neprestano raziskujejo nove načine uporabe umetne inteligence, da bi naša življenja postala lažja in učinkovitejša, in vedno radi delijo svoje ugotovitve s preostalo skupnostjo. Če želite izvedeti več o tem, kako z umetno inteligenco izboljšati svoje življenje, potem je klub domačih AI varilcev idealen kraj za vas.

... tole je rezultat verige treh dobro odmerjenih "promptov" ali iztočnic za sisteme umetne inteligence, ki so letos dosegli nov nivo kvalitete in popularnosti. Tisoči programerjev po svetu se igrajo z njimi in razvijajo intuicijo za dobre iztočnice za pisanje kode, slikanje slik, animiranje videov.

V torek, 25.10.2022 ob 18:00 vabimo v muzej vse takšne pionirje na spoznavno srečanje, kjer bomo predstavili nekaj letošnjih zanimivih presežkov, predvsem pa se pogovarjali kam to pelje in kako vozit.

0 komentarjev



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Musk pokazal novo generacijo Neuralinkovega možganskega vsadka

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
208485 (5534) digitalcek
»

Epidemijo koronavirusa prva napovedala umetna inteligenca (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
7515831 (11200) Phantomeye
»

Google RAISR: povečevanje ločljivosti fotografij nove generacije

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
2811011 (8552) tikitoki
»

Razvoj umetne inteligence v polnem zamahu (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
14320042 (16868) Jst
!

Z&T povezave

Oddelek: Znanost in tehnologija
839772 (33479) snow

Več podobnih tem