» »

Apple in Salesforce skupaj nad poslovne uporabnike

Apple in Salesforce skupaj nad poslovne uporabnike

Slo-Tech - Moči bosta tako združila največji globalni ponudnik programske opreme kot storitev in - ne le največji ponudnik tehnologij za navadne uporabnike - pač pa največje podjetje na svetu, Apple. Slednje je s pomočjo trenda BYOD in vzpostavljanja partnerstev s ponudniki iz sfere velikih podjetij, kot so IBM, SAP in Cisco, zadnja leta uspešno prodrlo tudi v poslovni svet.

Dan pred salesforcovo konferenco Dreamforce sta namreč družbi najavili, da bosta sklenili sodelovanje pri bodočem razvoju poslovnih mobilnih aplikacij in ga začrtali v treh ključnih točkah: skupaj bosta prenovili Salesforcovo mobilno aplikacijo, ki bo izšla v začetku prihodnjega leta in bo po novem dobila umetnopametno pomočnico Siri in Applov Business Chat. Poleg tega bo Apple začel razvijati različne specializirane poslovne aplikacije na Salesforcovi platformi.

Dalje bosta podjetji za Applov programski jezik Swift že konec letošnjega leta ponudili mobilni paket za razvoj programske opreme oz. SDK ali software development kit, kar naj bi povečalo dotok aplikacij na Salesforcovi oblačni platformi Lightning. S tem je povezano tudi tretje področje sodelovanja, ki se nanaša na Salesforcovo izobraževalno platformo Trailhead. Ta bo v svojo knjižnico dobila tečaje za učenje Swifta, Trailhead sam pa bo dobil lastno iOS aplikacijo.

0 komentarjev



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Priljubljenost C-ja na petnajstletnem dnu

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
3111057 (7083) Invictus
»

Microsoft na Buildu 2015 zlasti o Windows 10 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
6229288 (23036) Lonsarg
»

Applov nov programski jezik Swift (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
7231626 (26187) Kocka
»

Se Applu nemara obeta protimonopolni postopek? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
10520261 (17848) CoolBits

Več podobnih tem