» »

Dellove nove kištice

Dellove nove kištice

Slo-Tech - O Dellu poročamo nemalokrat: veljajo za eno najbolje poslujočih podjetij (rezultati v času recesije so bili za večino ostalih podjetij sanjski), svoj sortiment nenehno širijo (naj spomnim na pred nedavnim izdane dlančnike Axim), hkrati pa njihovi izdelki veljajo za ene najbolj ugodnih, kar dosegajo z minimiziranjem posrednikov med proizvajalcem in kupcem -- no, roko na srce, to za Slovenijo ne drži preveč.

Seriji Inspiron (2-, 4-, 8-) so tokrat dodali izdelke 1100, 5100 in 8500. Vsi se ponašajo s klasičnimi Dellovimi kvalitetami, torej predvsem dobrim zaslonom in tipkovnico, dasiravno tudi tehnikalije niso skromne. Novinci prinašajo tudi prenovljen design; ta se tako odmika od že zastarele (a vseeno lepe) temne 'kovčkaste' oblike k trenutno bolj moderni sivi rahlo zaobljeni škatli (spominja na Applove PowerBooke?). Klik!

V Slovenijo naj bi prvi primerki pricurljali predvidoma v roku kakšnega meseca.

1920 x 1200 pikic.

1 komentar

Matri[X] ::

kar dosegajo z minimiziranjem posrednikov med proizvajalcem in kupcem -- no, roko na srce, to za Slovenijo ne drži preveč.

Pri nas lahko kupiš Dellove izdelke pri FMC, ki je pooblaščen prodajalec in dobiva direktno iz glavnega evrospkega uvoznika za dell. Če pa zahtevaš poseben izdelek (po lastni izbiri, kaj posebnega) pa ti uvozijo iz amerike. Res pa je da so cene rahlo višje pri nas, saj morajo notebooki in ostale stvari iti skozi atest, ki ni zastonj in stane kar nekaj denarja. To se bo rešilo, ko bomo prišli v EU in ponovni atest ne bo potreben, saj bomo imeli prosto trgovino in iste zakone na tem področju.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Trump ameriškim podjetjem dovolil poslovanje s Huaweijem

Oddelek: Novice / Rezultati
3212690 (10462) BlaY0
»

Garancija in pravna oseba kot kupec

Oddelek: Pomoč in nasveti
295054 (4337) SeMiNeSanja
»

Garancija, 45 dnevni rok ter podjetja

Oddelek: Pomoč in nasveti
213917 (3103) LeQuack

Prodaja preko fb cveti nekaterim (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12226653 (22410) dzinks63
»

Ebayu 1,7 milijona kazni v Franciji

Oddelek: Novice / Tožbe
72899 (2183) .:joco:.

Več podobnih tem