» »

Kingston HyperX PC3500

Kingston HyperX PC3500

110110111001

vir: Explosive Labs
Explosive Labs - Pred kratkim se je na slovenskem trgu pojavil overclockerjem prijazen pomnilnik, ki ga izdeluje Kingston. Govorim seveda o seriji HyperX. Izdelek se po mnenju nekaterih še ne more popolnoma primerjati z najhitrejšimi palčkami Corsair-ja in podobnih podjetij, ki so na navijalskem delu trga že dlje časa, a v praksi se pokaže za odličnega. O tem so se prepričali opisovalci na strani Explosive Labs, katerim je pod roke prišla inačica s 512 megabajti in privzeto frekvenco 434 MHz. Opis si vsekakor preberite.

5 komentarjev

morphling1 ::

Ja pa kako lahko napišeš to, da se ne more direktno primerjat z Corsairji in podobnimi podjetji katera pa sploh so še OCZ, GEIL oba zelo sumljivih z nekaj slabimi serijami. Kingston pc3500 uporablja enake čipe kot najboljši Corsairji in večina najboljših ramov in sicer winbond BH5, ker pa so tudi med temi čipi seveda razlike, določene firme malo posortirajo zadeve in izberejo najboljše za svoje top module, edina razlika je potem samo še v kvaliteti pcb-ja, ki pa pri Kingstonu čisto nič ne zaostaja v primerjavi s Corsairjem. Če bi se vzel nek velik vzorec za povprečje so ti rami čisto primerljivi z najboljšimi Corsairji, odstopanja so pa vedno možna
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Matek ::

With competition coming from companies like Corsair and others, Kingston is kind of testing the water "one foot at a time." Their introduction of "HyperX" sure sounds nice, but many have been quick to point out that they can't live up to Corsair. While Kingston still tests the water, companies like Corsair (all but famous for OCing memory) are still continuing to thrive on their own reputations.



Bolje ispasti glup nego iz aviona.

morphling1 ::

Don't believe everything you read. Jaz niti slučajno nisem šel ta ram kupit zato ker bi ga en lolek opisal v testu, jaz sem ga vzel izključno zaradi zelo dobrih rezultatov overclockerjev, kakšne rezultate sem pa sam dosegel s tem ramom pa lahko vidiš po forumu, tako da ta ram ima definitivno moj glas, če komu to kaj pomeni :)



ps. nič slabega o Corsairju,v bistvu vse najlepše tudi o njem, ker imam tudi z njim same dobre izkušnje
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

WhiteWolf ::

Se čist strinjam z Morphlingom1! Poleg tega, pa morajo pološče z nforce2 čipovjem in corsairjevemi rami loadati posebne biose, česar pri Kingstonu ni potrebno! Tak

Matek ::

Ok, zdaj je bolje;)
Bolje ispasti glup nego iz aviona.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ekonomija

Oddelek: Loža
101382 (1172) uporabnik832
»

Google namenja milijardo dolarjev za krizo dostopnosti stanovanj

Oddelek: Novice / Ostale najave
3712076 (9974) igorpec
»

V EU se obeta pocenitev e-knjig

Oddelek: Novice / Ostale najave
299764 (8192) MatejMatej
»

Googlov optični internet na poti v Evropo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
5516564 (13706) LuiIII
»

Nobelova nagrada za ekonomijo 2010 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
8724149 (22672) Manu

Več podobnih tem