» »

Nekaj za preganjanje dolgčasa

Nekaj za preganjanje dolgčasa

več strani - Včasih si je treba od napornega dela tudi odpočiti in ni boljše relaksacije, kot da se za kakšno urico usedeš za računalnik in greš malo streljat "premikajoče poligone". Vendar pa so vse današnje igre postale enostavno precej kompleksne, zato marsikateri igričar pogreša dobre stare čase, ko so bile računalniške igre še preproste, a nič manj zabavne, kot današnje. Sicer si lahko klasike snamemo iz interneta, vendar bo zaradi grde grafike marsikoga začela boleti glava. Obstaja še druga možnost - marsikatere klasike so navdušenci predelali v "internetno" obliko, tako da jih lahko igramo kar preko spletne strani. Vas zanima, kjer se te igrice da igrati? Berite dalje:
  • Za vse tiste, ki si želijo samo želijo za nekaj časa izklopiti možgane, je kot nalašč legendarni Pong, ki so ga navdušenci predelali v tako obliko, da ga lahko igrate preko spletne strani.

  • Če vas je internetni Pong čisto zasvojil, potem boste gotovo radi zaigrali tudi igre, ki so jih zbrali na tej strani. Stran je sicer še vedno v izgradnji, vendar ponuja dovolj iger

  • Vse tiste, ki jih zanimajo bolj logične uganke, pa bo gotovo zanimal labirint. Labirint? Ne ga srat, to je za otroke, se bodo nekateri zarežali za računalnikom. Ja res je, vendar ste kar dobri, če ga boste rešili... Kaj pa je v tem tako težavnega? Pojdite na to stran in videli boste .

3 komentarji

Tjulenj ::

pong mi konstantno sesuje explorerja, se kdo drug s problemi?

DrSergioDJ ::

!"#$"#%$ labirint...men ne gre ;(

phladnik ::

Yessssss men je ratalo rešit labirint.. sicer sem se skoraj eno uro matral z njim ampak sem ga pa rešil he he he... pol ko ugotoviš sistem, da minotaver najprej proba če pridobi na oddaljenosti levo in desno in šele nato gor, mal pomisliš pa gre..:D Jst sem mislil, da spoloh ne bom mogel rešiti zadeve dokler nisem pozorno prebral navodila!!! hja tako je to ob 5 zjutraj |O


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

predelava velikosti subwoofer boxa Logi Z623

Oddelek: Zvok in slika
191540 (1015) damirj79
»

Time to Die

Oddelek: Sedem umetnosti
383226 (1923) Kurzweil
»

PS3 - XBOX 360 (strani: 1 2 )

Oddelek: Konzole
578654 (7083) mgermo
»

Windows Server 2008 za srednje izkušenega uporabnika? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Operacijski sistemi
1037414 (4792) Jst
»

Razkrita velika pedofilska spletna združba (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
769202 (6884) poweroff

Več podobnih tem