» »

Dogajanje na Slo-Techu in novi test

Dogajanje na Slo-Techu in novi test

Jaz - Hm, danes je očitno krepnila Siolovoa povezava v tujino, tako da gre vse prav neznansko počasi. Upam, da se bo to do večera popravilo, drugače z moje strani ne boste deležni kakšnih večjih novic. Po eni strani pa je to tudi dobro, saj imam tako čas, da poskrbim za ostale stvari, ki bi jih moral narediti že dolgo nazaj.

Prvi je tako Sergiotov primerjalni testi zvočnih kartic. Stvarca bi morala biti online že prejšnji teden ampak je zaradi določenih komplikacij (in moje zaposlenosti...) izšla šele zdaj. V tem testu je Sergio med seboj primerjal SB Live! Player, Platinum ter Guillemotove zvočne kartice. Sprva je bila v načrtu tudi ABITova zvočna kartica AU10, toda zaradi prej omenjenih komplikacij bo test dodan naknadno. Mislim, da je test zelo dobro napisan in tako vas vabim, da si ga ogledate.

Druga stvar, za katero bi moral poskrbeti, so naši hardverski Oskarji za leto 2000. Kot lahko opazite, samo povezavo do glasovanja že ukinili in v roku enega do dveh dnevov bodo rezultati objavljeni in analizirani v samostojnem članku.
Prav tako bo danes deležna potrebne osvežitve tudi naša sekcija GSM logotipov, saj sta alien-w in V.I.P. pripravila kar nekaj novih slikic za vaše mobilnike...

Pripravlja se še nekaj dodatnih testov. Brody je že skoraj končal primerjavo Kyro in GeForce2 MX kartic, kar bo po vsej verjetnosti zanimalo marsikoga. Tudi jaz ne počivam cele dneve... Tako boste v naslednjih dneh končno ugledali test ABIT VP6 plošče, ki sicer ne bo niti približno tako ekskluziven, kot bi lahko bil, če se vsa stvar ne bi zakomplicirala, toda vseeno. Prav tako že imam ves potreben material za primerjavo trenutno aktualnih KT133A matičnih plošč. Stay tuned!

11 komentarjev

Tomi ::

Kaj pa lahko od takšnega mastodonta, kot je Telekom pričakuješ.. Slovenske možnosti za dostopanje v tujino so na psu.
No, ja, saj tudi to ni slabo, da se pojavijo se tekoče stvari.. Samo tako naprej:))

kr3dn ::

sam glede na traceroute je problem na alternet-u (ping ma 1,5 s), siolov ponudnik, zadeva gre pocas ze od zutrej, bi blo pa fajn da bi na siolov strani kej pisal, kuga je narobe...

kr3dn

JLP ::

Pri testu zvočnih kartic pogrešam zvočno kartico Turtle Beach Santa Cruz, ki je odlična zvočna karica in mislim, da si zasluži pozornost.

Sergio ::

Ja... Verjamem... Tudi Abitka AU10 bo prišla... Tako da lahko še to notr stisnem... Ni problem... Povej le, kdo je zastopnik za Slovenijo.

undefined ::

Hehe, pozabil si omenit, da Fortissimo ne podpira EAX 3.0, tako kot ga Live!. :D

NiggerBob ::

ni slab test, ampak ob nenehnem sklicevanju na Luni , Luni to, Luni ono,.... sem se začel spraševati, če se nisem znašel v napačnem filmu (takšnem, ki ga vrtijo po polnoči in kjer igrajo samo moški>:D)

frudi ::

test zvočnih kartic je super - bravo Sergio.
edino eno stvar bi pripomnil... pri tem testu sicer to ne igra vloge, ker je vsaka kartica v bistvu v drugem cenovnem razredu, ampak pri primerjavi podobnih kartic bi bilo fajn testirat, kako katera kartica vpliva na hitrost delavanja iger. še posebej ob uporabi 3d zvoka, ki običajno precej upočasni vse skup.
v nekaterih testih sem videl, da so razlike med karticami lahko ogromne.

Sergio ::

Sklicevanje na lunatika? ne, ne... To so samo lunijevi komentarji, ko je on lektoriral test. Nič drugega. Malo mišljeno kot za*ebancija...

MRtwister ::

ŠE VEČ TAKIH8-O8-O8-O8-)

Kovax ::

Kaj se ti je pa zakompliciralo z VP6 ? Men cist fino deluje...

Caboose ::

tudi sam si bom nabavil Guillemonta MAXI SOUND FORTISSIMO:D:D:D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Miti o zvoku pri PC-ju (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5613306 (11475) Nummy
»

"Studijska" zvočna kartica

Oddelek: Zvok in slika
494071 (3075) igor0203
»

Ali so me poskusili ogoljufati? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
565552 (3568) nokia6310

Več podobnih tem