» »

Novosti .NET

Novosti .NET

Kaj za ... ?

OSNews - DotGNU, Monu soroden projekt, je nedavno predstavil poseben prikazovalnik tem za Windows XP za njihovo implementacijo WinForms. Tako lahko aplikacije, ki uporabljajo DotGNU-jev WinForms, preoblečemo v tisoče različnih grafičnih podob, ki jih najdemo npr. na ThemeXP.org.
Izšel je tudi MonoDevelop 0.5, razvojno okolje projekta Mono, zasnovano na SharpDevelopu in prilagojeno za Linux in Mac OS X. Razvijalci SharpDevelopa so še pred tem izdali izdajo RC2 svojega paradnega konja, ki bo očitno kmalu ugledal luč sveta v prvi uradni različici. Klik!

Medtem ko se razvijalci Jave in ".NET-a" bohotijo s superiornostjo nad nasprotnim taborom, se lahko programerji in končni uporabniki veselimo ob ugotovitvi, da sta obe tehnologiji zelo dobri in nam olajšata marsikatero opravilo. Problemi pa se lahko pojavijo, ko moramo uporabiti obe tehnologiji hkrati. Če je tudi pri vas tako, preberite prispevek na TheServerSide.NET, kjer so predstavili tudi postopek razvoja razširitev za ukazno lupino Windows.

0 komentarjev



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[C, .NET] Windows CE

Oddelek: Programiranje
81429 (1277) noraguta
»

ASP.NET(jezik C#) vs. PHP (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
7710153 (8797) Nerdor
»

Mono Beta 1

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
152898 (2898) mathjazz
»

Pregledi lanskega leta I.

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
62471 (2471) Marjan

Več podobnih tem