» »

Težava...z prijavo v XP

Težava...z prijavo v XP

Madafaka ::

Imam problem,

sem edini uporabnik računalnika, zato imam samo 1 profil z mojim imenom... Težava je ta da sem pred nedavnim updatom windowsov, takoj po zagonu prišel v sistem brez klikanja na moj profil, zdaj pa se mi pri vsakem zagonu računalnika odpre vstopna stran za izbiro profila...seveda mi ni potrebno vtipkati gesla ker ga nimam....itd.
Uglavnem zdaj bi rad naštimal da mi računalnik ob zagonu takoj pride v sistem! Poskusil sem nekaj z nastavitvami userjev, vendar lahko menjam samo izgled Prijavne strani...sepravi...moderno xp-prijavo z slikico, ali prijavo v stilu windows NT oz. 2000 ! Prosim če mi lahko kdo pove kje se to nastavi !

Hvala !

saskoo ::

greš:
Control Panel => User Accounts => Change the way users log on or off => pa odkljukaš (daš kljukico stran :)) ) Use the Welcome screen

sharpy ::

Greš v meni start in klikneš na Run (Zaženi) nato pa napišeš control userpasswords2. Ko se ti odpre novo okno, lahko nastaviš privzeto ime in geslo za prijavo v sistem. Lahko pa si poinštaliraš TweakUI za WinXP in dobiš enako opcijo znotraj menijev-nastavljanje privzetega uporabnika in gesla.
Upam, da ti bo pomagalo


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako se znebiti prijave ob vstopu v win 8.1

Oddelek: Operacijski sistemi
364018 (3302) Mavrik
»

Kako se naredi da se PC avtomatsko zažene,

Oddelek: Strojna oprema
8948 (717) pr25012
»

[Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Operacijski sistemi
11913673 (10508) fosil
»

GNOME 2.18

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
454272 (2966) Matevžk
»

PC v domeno

Oddelek: Omrežja in internet
112721 (2572) Cveto

Več podobnih tem