Forum » Pomoč in nasveti » adsl in e-mail
adsl in e-mail
Vikking ::
če imam adsl od siol-a, lahko imam več elektronskih naslovov. Kako si lahko uredim/dodam še več elektronskih naslovov. Ker ob prijavi sem naredil samo enega,,, sedaj bi pa še rabu kakšen elektronski naslov!
sloxl8 ::
Če imaš študentski paket, ne bo šlo.
Če pa imaš paket za fizične ali pravne osebe, pa moraš SiOL-u poslati pisni zahtevek za dodatne storitve. Lahko tudi v elektronski obliki prek servisnih strani, razdelek e-dokumenti > Aneks k pogodbi za dodatne storitve. Navedeš poštne predale in to je to.
Če pa imaš paket za fizične ali pravne osebe, pa moraš SiOL-u poslati pisni zahtevek za dodatne storitve. Lahko tudi v elektronski obliki prek servisnih strani, razdelek e-dokumenti > Aneks k pogodbi za dodatne storitve. Navedeš poštne predale in to je to.
Vikking ::
ker mam paket za pravne osebe vem da mam 4 poštne predale zastonj, tudi vem da si jih lahko dodajam preko njihove servisne spletne strani,,, vendar je problem! pred tem sem imel isdn in elektronski naslov, ki sem ga imel zraven isdn paketa,,, nato sem isdn klicni dostop odjavu (dobil adsl) in od takrat naprej na tisti elektronski naslov ne dobivam več nobene elektronske pošte,,, na servisni strani pa mi napiše (če želim dodati elektronski naslov) da je že zaseden!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sprememba zakona o elektronskem poslovanju na trguOddelek: Omrežja in internet | 2757 (2290) | stb |
» | Paket Siol Trio in monopolni TelekomOddelek: Omrežja in internet | 4102 (2268) | Reycis |
» | Pošta Slovenije na spletu objavila seznam "varnih poštnih predalov" (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 17766 (13493) | Azrael |
» | Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 18140 (14822) | the_unborn |
» | Kaj pa mi na Telemachu? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8372 (6678) | DeLonghi |