Forum » Programska oprema » Kaj naj uporabim za sinhronizacijo.
Kaj naj uporabim za sinhronizacijo.
demokedes ::
Pozdravljeni,
Situacija je sledeča.
DO sedaj sem uporabljal laptop ta svoje potrebe.
Sedaj pa sem dobil nov namizini računalnik
Na obeh je Win Xp. Zdej bi pa jest rad, da bi sinhroniziral sistem iz notebooka na namizni računalnik.
Rad bi predvsem pošto, moje dokumente. In zanima me, če obstaja kak program za sinhornonizacijo.
Za sam prenos bi pa uporabil USB link.
Za vaše predloge se vam že vnaprej zahvaljujejm, ter vas najlepše pozdravljam
Rok
Situacija je sledeča.
DO sedaj sem uporabljal laptop ta svoje potrebe.
Sedaj pa sem dobil nov namizini računalnik
Na obeh je Win Xp. Zdej bi pa jest rad, da bi sinhroniziral sistem iz notebooka na namizni računalnik.
Rad bi predvsem pošto, moje dokumente. In zanima me, če obstaja kak program za sinhornonizacijo.
Za sam prenos bi pa uporabil USB link.
Za vaše predloge se vam že vnaprej zahvaljujejm, ter vas najlepše pozdravljam
Rok
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
madmitch ::
Če le moreš raje uporabi CrossOver mrežni kabel. Jaz sem imel podobno situacijo in sem ravno tako probal z USB a sem obupal (razen če imaš na obeh USB2). Probal sem kar nekaj programov za sinhronizacijo, začenši z Aktovko in na koncu vse skupaj naredil ročno. Za pošto uporabi export za My Documents pa enostavno Copy-Paste.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569593 (6422) | c23po |
» | Windows to Go (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 11210 (7356) | Pesimist |
» | PS2 kot [DivXvid] predvajalnik in še več (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Konzole | 51534 (18051) | kiFni |
» | Izšel Ubuntu 10.10 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 68227 (58311) | Icematxyz |
» | [uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 20175 (7721) | dire |