Forum » Omrežja in internet » Explorer
Explorer
brezimni ::
Sem novopečeni lastnik brezžičnega interneta prek omrežja. Do sedaj sem uporabljal navaden modem. No težava je da mi je še prvi dan ko sem usposobil internet, internet explorer normalno deloval, a drugi dan ko sem Pc zalaufal pa 0 več, pravi da ne more najti nobenega naslova. Če pa mu dam v raziskovalcu kakšen naslov gor pa odpre takoj, pa tudi opera odpre samo se mi ne dopade. Do sedaj sem probal z Ad aware, windows cleaner, proti trojanskem konju, virusom... Mislim da firewall ne bi moral biti, saj ga imam izklopljenega. Aja windowsi so pa XP.
Drugi problem pa je pri kolegici, mislim da je podoben mojemu, saj ji tam inernet explorer non stop zapira kak gor klikneš, ne mine niti sekunda pa že zapre. Plis help
Drugi problem pa je pri kolegici, mislim da je podoben mojemu, saj ji tam inernet explorer non stop zapira kak gor klikneš, ne mine niti sekunda pa že zapre. Plis help
webfreak ::
Skrajni čas je da se začne uporabljati prave brskalnike ne pa nek "skisan jogurt". Mogoče bi se splačalo poizkusiti Mozillo Firefox ali pa kaj podobnega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domača e-SMETIŠČAOddelek: Loža | 2551 (1384) | 'FireSTORM' |
» | Windows XP - po nekaj dneh začnejo "štekat".Oddelek: Operacijski sistemi | 1720 (1198) | glinik |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47459 (21136) | R33D3M33R |
» | Gnome 2.10Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4031 (3469) | borchi |
» | Negativni odzivi na Windows XP Service Pack 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8164 (8164) | darkolord |