Forum » Pomoč in nasveti » instalacija routerja
instalacija routerja
JurDoZ ::
ok..jaz zdej mislim kupit router..me zanima ce je dokaj enostavno inshtalirat to stvar ali potrebujem kakshenga vecjega mojstra :)...do sedaj sem inshtaliraw ze par mrez (dva pcja najvec) je z routerjom kaj bol zajeb.. al ne?
operciski sistem pa je win XP
hvala za odgovore.
operciski sistem pa je win XP
hvala za odgovore.
waters ::
Jaz sem si sam porihtal zadeve. Bistveno vprašanje pa je, kakšen router si kupil in kakšna navodila ima. Primer Asusov - slaba navodila brez primerov ( FAQ ) in D-linkov 624+ navodila primeri nastavitve tud za mulo...
Prej poglej kaj vsebujejo navodila na spletu!!!
LP
Prej poglej kaj vsebujejo navodila na spletu!!!
LP
Zheegec ::
Spljoh ni težav, boš videl. Še posebej če boš uporabljal kar DHCP, ti takoj vse dela brez nastavljanja.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Dead_Eye ::
5 minut dela > NAT že vklopljen po defaultu, samo vpišeš username, password pod ppoe in stvar dela.
P.S. Na mojem Planet routerju gre v WAN port cross kabel iz adsl modema, ostali pa patch......(to sem napisal ker mi ne telekomovci ne v rač. trgovini niso znali povedat PRAVILNO kam gre kak kabel)
P.S. Na mojem Planet routerju gre v WAN port cross kabel iz adsl modema, ostali pa patch......(to sem napisal ker mi ne telekomovci ne v rač. trgovini niso znali povedat PRAVILNO kam gre kak kabel)
The one and only
Slowenc ::
Inštalacija routera je res nekaj preprostega. Ti si samo navodila preberi pa ne boš imel nobenih problemov.
Skiny gate.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | modificiranje WII soft ali hard (strani: 1 2 3 )Oddelek: Konzole | 22709 (884) | sandicar |
» | WiFi - prepoznavanje omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 4704 (3370) | barocco |
» | Telekom ak Siol 8081000 in njene GopodičneOddelek: Loža | 5152 (4131) | RejZoR |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44070 (19610) | imallears |
» | Kje mi danes lahko sestavijo comp, sobota, nujno! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4919 (2969) | solatko |