» »

Delo&knjiga za 990 sit ob nakupu časnika? Akcija!

Delo&knjiga za 990 sit ob nakupu časnika? Akcija!

Elemen_T ::

Cajtngarska bajta Delo časti 115.000 izvodov knjige >Ime Rože< (Umbert Eco).
Potem še 29 tednov traja akcija - vsak mesec lahko nabavite bukvo s ceno slabga jurja.
Pa to gre za dobre in znane knjige še bolj znanih avtorjev.

Jest pravim - kapo dol; Delu, Franclu al pa nekomu iz influencal armchairs.

Elemen_T ::

Ja madona a ni to dobr?

[SpydeR] ::

Prehitel si me z odpiranjem teme..

Za vse dodatne informacije o knjigah in seznam njih poglejte na tole stran.

DoloresJane ::

Tule pa je direktna povezava na naslove, ki bodo izšli v sklopu Delove akcije.
Jaz bom v sredo Delo definitivno kupila - meni ostane knjiga, fantu pa časnik. Saj pravi, da ni za knjige... :D

Apčiha! :)

Zgodovina sprememb…

budili ::

mogoce kak nasvet kaj bi se splacalo vzeti od ostalih

predvsem berem kak humor, nazadnje Ferića
Bukowskega v vojski, tko da poznam:D

po verjetnosti bi vzel:
Ernest Hemingway - ZBOGOM OROŽJE
Hanif Kureishi - BUDA IZ PREDMESTJA
Ivo Andrić - MOST NA DRINI
Drago Jančar - GALJOT

drugega pa niti ne poznam:\

OwcA ::

Kafka, Orwell, Proust (tole bolj pod vprašajem, ni za vsakogar).
Otroška radovednost - gonilo napredka.

kuglvinkl ::

Kakšno tretjitno spiska že imam. Tiste, ki jih še nimam, kupim zagotovo. :)

PS. Kafka mora bit za vsakega. Če ne drugače bi jo morla predstavit s "slikanico", Proces recimo.
Your focus determines your reallity

Mercier ::

Dnevnik ima pravo stvar - Švejka. Je pa malo dražje. Pa pol smo že zamudili. (razdeljeno na 1. in 2. del)

Poldi112 ::

Kafka definitivno ni zame. Ampak Orwell, Hemingway in Andric bodo pa gotovo moji. Ostalo pa spotoma malo pogledam, ce se splaca vzeti (samo zato da mi jemljejo prostor na polici jih ne mislim imeti)

Poldi112 ::

Jaka ti je to akcija, da zmanjka dela ze ob 7h zjutraj.

Neumno je do te mere, da polovica tistih, ki so ob šestih zjutraj stali pred kioskom, knjige nikoli ne bo niti odprla. Jaz sem prišla do trafike ob 6.45 in ni bilo nobenega izvoda več. Si bom knjigo pač izposodila v knjižnici, čeprav bi z veseljem imela svojo.

trillian ::

tu naj javno pohvalim mojega ljubega roditelja, ki je po skoraj treh tednih subtilnih namigov, da jaz bi to imela, in da so te knjige cenejse od moje konstantne zamudnine v knjiznicah, v svoji lokalni trafiki ob sluzbi, kjer vsako jutro kupuje delo, zmenil s trafikantom, da mu dajo en izvod na stran. my hero.

pa kapo dol delu za izbor, ker so se res potrudili. namesto, da mi dali naresti tisto kompilacijo s tisockrat prezvecenimi rusi in podobnimi zatezenimi klasiki, ki sicer verjamem, da so bili zelo oh in sploh vau svojega casa, ko so pisatelji se mislili, da mora biti glavni junak strasno depresiven in na koncu jasno umreti pocasne in bolece smrti. dobro, da je moderna literatura prebolela romanticnega junaka. no, kakorkoli ze... izbor je imeniten. imho.
"The generation of random numbers is too important to be left to chance"

Tito ::

Nadezhda sej se bo naredu ponatis, tako da pač naroči knjigo in jo boš dobila 4 free...

Kaj ste pričakovali kaj drugega kot to, da se bo vse razgrabilo... Kdo pa se bo branil zastojn knjige. Drugače pa če bi se potrudili bi knjigo lahko kje drugje dobili. Moji starci so jo dobil ob 8h v intersparu ;)... Ker se je takrat spar sele odpru in so pac bli prvi not (tako kot ponavadi :P ... ). Skratka Ne kruha in ne iger... Knjigo bi ;)...

budili ::

pri nas smo tud zviseli:D

je mat sla ob 9 v lokalno trgovinco od Merkatorja, kjer od 8-9 sam mamce kupujejo pa je vse slo. Ocitno je bil dost velik font recimo 72, al pa so naenkrat vse dobro videle:D .
Ma zaj...

Skoda ker tudi ta knjiga ni za 990 za narociti, drugace pa sem jih 15 zbral, katere narocim. Kake Pruste,Kafke,Virginio sem pustil drugim.

Dobil, ob treh popoldne v neki odročni štacuni, oz. oče zrihtal :) . Sam sem tudi izvisel, sicer pa sem takoj zaslišal trgovoko in mi pravi, da so prišle v območje premera 10km samo 3 knjige. Za 990 SIT bo ziher manj gneče.

Sicer pa, spisek obsega 10 knjig. Za to bi pri Cunjaku izpljunu okoli 25k. Ni slabo. :)

malal ::

pri cunjaku ne bi za tole izpljunil 25k...sam vseeno vec kot pri delu..pri cunjaku se da vse zmenit on je model..:D

Tip je kar povišal cene. Tut glihat se ne da preveč.

Jutri bom kupila Hemingwaya. Če ne bo pošel do 6.45. :) Še kdo?

BigWhale ::

Zalostno je to, da ljudje masovno kupujejo delo in ga potem mecejo v smeti, pred trgovinami so pa kupi papirja...

demoness ::

Hozana na višavah, dobila sem Hemingwaya! Knjigo bom imela, Delo pa prebrala in porabila za čiščenje oken. :)
Don't you want to die, walk beside me evermore,
Don't you feel alive, like you never felt before...?

Hm, a okna se pucajo?

Daj no, Big, kdo je rekel, da bo šlo Delo, ki je prišlo z mojo knjigo v nič? Prebrano bo, samo morda ne bom jaz brala. Bodo pa drugi družinski člani. :D
P.S. Kot razvidno že iz zgoraj povedanega, sem dobila Hemingwaya. Sedaj je treba nekje kupiti še čas, da ga bom prebrala.

Ma, ne jokej! Sej nisem tebe mislil ampak na vse tiste, ki so naredili nesnago okrog trgovin/trafik/.... :)

Kultura na visku! ;>

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BigWhale ()

|CyGNUS-x ::

Smisel bi imelo, da bi knjige dobili samo zvesti naročniki. Recimo 1 leto naročnine ali več. Pri Nedelskem al kaj je že tudi ne dobi potovanja na morje vsak, ki ga kupi tisti dan...

LP

trillian ::

kaj pa tisti, ki kupujemo delo ze ves cas, pa nismo naroceni nanj, ker je tisti, ki ga prinasa na motorju, vedno zabrisal casopis v grmovje in zato ga raje kupimo?

btw. niso vsi taki, da vrzejo knjigo na polico, da bo lepa. nasla sem primer, ki je zato, ker je delo imelo to akcijo zacel brati.. pa prej ni. razen dela, no :)
"The generation of random numbers is too important to be left to chance"

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj trenutno berete? (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Sedem umetnosti
1291342011 (873) cebelar123
»

Sci-Fi Literatura (strani: 1 2 3 4 5 )

23041112 (13233) Zvezdica27
»

Vprašanje glede naslednjega bralnega podviga: ZF (strani: 1 2 3 )

10715874 (9472) Jst
»

Amazon prodal več elektronskih knjig kakor tiskanih s trdimi platnicami (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Rezultati
19349533 (46815) AgiZ
»

dobra knjiga

111964 (1740) Yossarian

Več podobnih tem