Forum » Kaj kupiti » Kateri pekač!
Kateri pekač!
drofa13 ::
Zanima me kateri CD pekač se trenutno najbolj splača kupit. Rad bi snemal predvsem glazbo. Kateri so najboljši v nižjem cenovnem razredu?
Pekača bi imel v zunanjem ohišju na USB 2.0. Trenutno imam ACER-ja, ki mi je speko pribljižno 10 cd-jev vredo, ostalo je pa fuč, tako da je uporaben samo še za CD-rom (poskusil sem že z novim Firmware-om, z veliko različnimi CD-r, in ga preiskušal v mnogih PC-jih, pa nič). Rabim novega in se nebi rad spet nasral z nakupom.
Hvala!
Pekača bi imel v zunanjem ohišju na USB 2.0. Trenutno imam ACER-ja, ki mi je speko pribljižno 10 cd-jev vredo, ostalo je pa fuč, tako da je uporaben samo še za CD-rom (poskusil sem že z novim Firmware-om, z veliko različnimi CD-r, in ga preiskušal v mnogih PC-jih, pa nič). Rabim novega in se nebi rad spet nasral z nakupom.
Hvala!
drofa13 ::
Ne morem se odločit!
SONY
Plextor
Liteon
Plextor vem, da so bili včasih dobri. Kako je pa kaj zdaj z njimi?
SONY
Plextor
Liteon
Plextor vem, da so bili včasih dobri. Kako je pa kaj zdaj z njimi?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dvd pekač (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 28497 (14256) | GrimReaper |
» | DVD pekač (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8153 (5736) | AtaStrumf |
» | kateri dvd writer ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13570 (8891) | Caligula |
» | Plextor 708A (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4758 (4249) | boštjan |
» | best buy pekac (kakovost/cena) po vasem (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4191 (3571) | krucymucy |