Forum » Zvok in slika » mp3 (cd) player
mp3 (cd) player
Air_Borne ::
zdravo..
nameravam nabavt en prenosni mp3 pleyer, k bi bil dokaj poceni. tisti s pomnilnikom so zame predragi, zato bi rajsi kr tiste na cdje..
predvajalc bi mogu prodpirat cd-rw, pa VBR (variable bitrate), vazn je tut da baterija zdrzi kr neki cajta pa da ma dost antishocka.
toj to.. zanimu sm se ze tut za innoax cd3, sam toj blo ze dolg nazaj, pa ne vem a je vredn tistih 16k (u mlacomu so ga imel, nevem ce ga majo se..)
kakrsnkoli predlog bi bil dobrodosel
lp, matej
nameravam nabavt en prenosni mp3 pleyer, k bi bil dokaj poceni. tisti s pomnilnikom so zame predragi, zato bi rajsi kr tiste na cdje..
predvajalc bi mogu prodpirat cd-rw, pa VBR (variable bitrate), vazn je tut da baterija zdrzi kr neki cajta pa da ma dost antishocka.
toj to.. zanimu sm se ze tut za innoax cd3, sam toj blo ze dolg nazaj, pa ne vem a je vredn tistih 16k (u mlacomu so ga imel, nevem ce ga majo se..)
kakrsnkoli predlog bi bil dobrodosel
lp, matej
Caligula ::
Jaz sem kupil Denverja v Sparu za 14.000 SIT z daljincem. Lani. Zelo zadovoljen. Kvaliteta zvoka je zelo dobra, ko zamenjas originalne slusalke z boljsimi. Tudi z baterijami ni prevec pozresen (kakih 6 ur z 1800mAh) kar je dost za en dan. Zraven je bil se adapter.
Itak, da se bolj splaca na CDje. 170 komadov na CD, poceni so,... skratka meni se zdi butasto dat ful dnarja za nekaj, da mas pol gor lahk sam za 2 uri glasbe. Tako zame razni MP3ji z notranjimi pomnilniki,.. odpadejo, tisti z trdimi diski, pa so se predragi.
Itak, da se bolj splaca na CDje. 170 komadov na CD, poceni so,... skratka meni se zdi butasto dat ful dnarja za nekaj, da mas pol gor lahk sam za 2 uri glasbe. Tako zame razni MP3ji z notranjimi pomnilniki,.. odpadejo, tisti z trdimi diski, pa so se predragi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Caligula ()
Poldy ::
Ko boš kupoval, prosi trgovca, če lahko mp3 player sprobaš (sabo imej opremo: baterije slušalke...). Poišči tak mp3 player, da ima čim manj šuma. Najbolj je važna kvaliteta zvoka.
Sam sem kupil nek Roadstar mp3 player na cd-je za 39k. Ima praktično vse podpore, funkcije. Na šum pa nisem bil pozoren in lahko rečem da ima obupen zvok. To zakrije vse ostale funkcije...
Sam sem kupil nek Roadstar mp3 player na cd-je za 39k. Ima praktično vse podpore, funkcije. Na šum pa nisem bil pozoren in lahko rečem da ima obupen zvok. To zakrije vse ostale funkcije...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Zvok in slika | 77471 (33169) | M.B. |
» | Kateri Mp3 player???Oddelek: Kaj kupiti | 4096 (3137) | zuzek |
» | 100 milijonov prodanih iPod-ov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8228 (6267) | frikec() |
» | kateri discman(z mp3 podporo)? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4773 (4145) | Klemenn |
» | MP3 Player (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6080 (4974) | Boky |