Forum » Strojna oprema » Riva Tuner in optimalne nastavitve za Geforce 5900
Riva Tuner in optimalne nastavitve za Geforce 5900

delfinus ::
Zaupajte optimalne nastavitve za Geforce 5900, predvsem me zanima hitrost na eni strani in kvaliteta na drugi strani. Vglavnem kaj imate nastavljeno, lp, D.

boštjan ::
tak ti bom reko,sam sem si s naredo slikice od vsakega posameznega okenca,a svetujem ti,da najprej sam pogruntaš kako in kaj sploh riva runer deluje.meni par stvari tudi ni jasnih,še posebej me muči nastavitev LOW LEVEL SYSTEM TWEAKS,zavihek overclocking in gumbel MORE. Pol pa pod direct3D tweaks,zavihek TEXTURE in nastavitve za DX7 in DX8. Aja pa še to,glavno okni RT in zavihek POWER USER,
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boštjan ()

Oblivion ::
Ja, glede na to, da si ze graficno tako lepo postimal . Sam sem iskal razlage za funkcije pa ni kaj dosti. Zdej pa testirat vsako stvar posebej sm dober 1 leto.

ah,saj hitro prideš gor ,samo cajt si je treba vzet in seveda bit potrpežljiv
.trenutno pa je datoteka na drugem računalniku,tistem s katerim benčam.
no evo slikice iz riva tunera,če bo komu pomagalo,datoteka je v wordovi obliki; KLIK

no evo slikice iz riva tunera,če bo komu pomagalo,datoteka je v wordovi obliki; KLIK
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boštjan ()

a se bo najdo kdo,ki bi razložo pomen oz. best performance/quality nastavitve v jezičku POWER USERS?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Nvidia Fan Speed - How-to] Do želene temperature z RivaTunerOddelek: Zvok in slika | 2914 (2670) | Jst |
» | program za temp. grafične?Oddelek: Programska oprema | 1426 (1276) | EvilK|NG |
» | Popotovanje nekega odsluženega čipa (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 6261 (3427) | Geo |
» | Hardware mod fx5950 ultraOddelek: Navijanje | 2730 (2281) | lopov |
» | PC TV kartice - kvaliteta slike?Oddelek: Zvok in slika | 2491 (2007) | PIII850 |