Forum » Strojna oprema » MAXTOR 120GIGA BIG problems
MAXTOR 120GIGA BIG problems
M@T ::
Mel sem maxtor 120giga 8mb disk ki sem ga kupil pri POWER PLUS
No zadnic sem se spravil gor dat nove driverje za graficno in glej ga zlomka ko sem resetiral pa se je lucka vzgala je iz diska spodaj vrglo ogenj in eden od cipov je zacel goreti. Jaz celi bledi kabel za napajelec potegnem ven. in compo ugasne.
potem pa zacnem vzamem disk ven pa je bil en cip cist zazgan.
NO danes je eden nesel na servis. Pa mu recejo da ni garancije da je mogoce napajalc kriv itd..... pa da je modoce sravf *VIJAK! pado na disk pa take fore. POMOJE ce bi napajalc kaj kriv bi mi graficna in procesor tudi crknila. zdaj so pa rekli da naj jim prinesem comp tja da stestirajo napajalec in da vidijo ce je kaj narobe z njim.
Kaj bi v nardili
No zadnic sem se spravil gor dat nove driverje za graficno in glej ga zlomka ko sem resetiral pa se je lucka vzgala je iz diska spodaj vrglo ogenj in eden od cipov je zacel goreti. Jaz celi bledi kabel za napajelec potegnem ven. in compo ugasne.
potem pa zacnem vzamem disk ven pa je bil en cip cist zazgan.
NO danes je eden nesel na servis. Pa mu recejo da ni garancije da je mogoce napajalc kriv itd..... pa da je modoce sravf *VIJAK! pado na disk pa take fore. POMOJE ce bi napajalc kaj kriv bi mi graficna in procesor tudi crknila. zdaj so pa rekli da naj jim prinesem comp tja da stestirajo napajalec in da vidijo ce je kaj narobe z njim.
Kaj bi v nardili
DjTonic ::
Zakaj pa ga nisi sam nesel nazaj? Bi že vidli,.. Garancija bi morala biti, saj je to čista hardwerska napaka. Si kdaj prej probaval ta čip, če se je nenormalno grel?
Tilen ::
kupi nov napajalc in nesi disk tja s pcjem vred pol pa ga naj kr testirajo =)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
boštjan ::
V temi napajalnik se je Tribesman zelo potrudil in povedal, kdaj ti lahko napajalnik skuri hardver,glejte post z dne Poslano: 24.02.2004 18:10:57 .
mislim ti pri Power plusu pa si upajo,najlažje je rečt,da je napajalnik kriv in pol si oni ne rabijo rok mazat.
mislim ti pri Power plusu pa si upajo,najlažje je rečt,da je napajalnik kriv in pol si oni ne rabijo rok mazat.
VALDA bom vse neso nazaj pa kr z tem napajalcem KR tak 100% dela OK drgac bi me zezalo kaj pa bi se vgaseval PA SE NE. O gretju cipa nimam pojma ker se ga nisem dotikal tak da NWM kaj je narobe.
So rekli ce KUPIM nov disk tam da mi lahka podatke prenesejo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: M@T ()
boštjan ::
koliko je meni znano ti morajo podatke prenest brez plačila,saj je disk kriv. Aja,a je slučajno konektor na disku osmojen?
NIC ni Osmojeno pri kolekturju SAM OD tistih 3 cipov ki so malce vecji je tamansi cisto osmojen.
HVALA za INFOrmacijo o PRENASANJU PODATKOV
HVALA za INFOrmacijo o PRENASANJU PODATKOV
Jebiveter ::
off-topic: M@T - a se lahko, prosim, malo bolj pravilno slovensko izrazas? Tvoje pisanje je namrec zelo tezko razumljivo, saj je vse prevec NEPRAVILNO zapisanih besed. Ce bi vsaj pisal CELOTNE besede ne samo polovico njih ("NWM" ali pa "kolekturju" - tega ne zna vsak prebrat oz. izven konteksta je popolnoma nerazumljivo).
Hvala
Hvala
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Se oproscam Za taksno pisanje.
Ampak zdaj sem preko Knoppixov gor in nimam slovenske tipkovnice zato nimam sumnikov.
Ampak zdaj sem preko Knoppixov gor in nimam slovenske tipkovnice zato nimam sumnikov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Osmojeni priključek na matični.Oddelek: Strojna oprema | 1800 (1144) | boogie_xlr |
» | sumljiv servisOddelek: Pomoč in nasveti | 1872 (1386) | solatko |
» | Zagorela grafična + disk !!!!Oddelek: Strojna oprema | 2595 (1684) | Pyr0Beast |
» | MAXTOR 120G 8Mb ZE drugic skurjen (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3754 (2543) | M@T |
» | Tulba - IBM in POWER PLUS sucks!!!Oddelek: Strojna oprema | 1416 (1064) | AngelOfDeath |