» »

program za temp. grafične?

program za temp. grafične?

DMX ::

mene pa zanima, kje bi lahko dobil kakšen program, kateri ti pokaže temp. grafične. Imam NVIDIO MSI NX 6600GT AGP in driverje 77.72.

lp

All ::

RivaTuner ti lepo kaže u tray-u

Zako ::

a lahko opises nastavitve za prikaz temperature?

LP
Zako je zakon!!!

SimplTech ::

Lahko probaš tako kot je napisal all1971si z RivaTunerjem. Tu ni nobene znanosti, samo instaliraj ga, in potem v menijih poišči možnost Hardware monitoring.

Lahko pa si daš gor Everest Ultimate Edition, ki ga najdeš tukaj Everest Ultimate Edition 2005. Ni ga treba nič nastavljat, ti sam pokaže temperature iz vseh senzorjev (CPU+plošča, HDD, grafika) pa še voltaže.

jahtba ::

Vprašanje pa je,če imajo vse (večina) kartic vgrajen senzor. Za moj radeon 9200 se verjetno nima smisla,da bi se sploh trudil.

jaz sem gledal po rivatunerju, pa nisem nikjer zasledil, kje bi lahko nastavil kaj za temperaturo. Zdaj pa čisto možno, da moja MSI NX6600GT nima senzorja.

sem probal z Everestom, zdaj pa me zanima, kak si lahko nardim, da mi ne zginejo temp. desno spodaj, ko zaprem Eversta? Ker ko imam odprtega lepo vidim vse temp. + voltaže, ko pa ga zaprem, pa mi to tudi zgine.

SimplTech ::

Pri Riva tunerju je takole. Ko ga zaženeš imaš prikazan "zavihek" Main. Na vrhu piše Target adapter in je slikica monitorja. Malo nižje je napisan model tvoje grafične, vrstico pod tem pa podatki o grafični (kodno ime jedra, koliko cevovodov...). Na desni strani te vrstice piše Customize... in je ena mala puščica. Klikneš tisto puščico in odpre se ti meni, kjer je predzadnja možnost Hardware Monitoring. Klikneš ga in to je to.

Tisto glede Everesta pa tudi sam ne vem, kako bi obdržal prikaz temperatur ob zaprtju programa, meni dela isto.

EvilK|NG ::

Enejbli temperature sensor v biosu !! jst sm meu najprej navadn bios k sm kupu grafičko pol pa flašeram pa kr ni blo več opcije v nvidia toolsih pa flašeram spet nazaj pa vidš spet je:)) , poglej si tale LINK kako moddat bios da bo temp sensor spet visible :D nevem zakaj to delajo !?
Play your Cards Right !

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Program za pregled temperature

Oddelek: Programska oprema
192327 (1976) d0nd3vil
»

Branje temperatur iz grafičnih kart

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
181664 (1299) kuglvinkl