Forum » Programska oprema » Backup na mreži...
Backup na mreži...
mrTwelveTrees ::
Doma imam 4 mašine, od tega 1 server
3 mašine win xp
na serverju pa lavfa win 2k pro
rad bi naredil, da se bi mi delal backup iz vseh 3 mašin ( e-mail, my documents in še kaj ) na serverju...
backup bi bil na drugem disku na serverju in po možnosti nekako "zakodiran" vsaj en pass... (imam svoje razloge)
prosim svetujte...
3 mašine win xp
na serverju pa lavfa win 2k pro
rad bi naredil, da se bi mi delal backup iz vseh 3 mašin ( e-mail, my documents in še kaj ) na serverju...
backup bi bil na drugem disku na serverju in po možnosti nekako "zakodiran" vsaj en pass... (imam svoje razloge)
prosim svetujte...
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
jsmith ::
Second Copy:
http://www.centered.com/
Zna ogromno - arhiviranje več zadnjih različic, arhiviranje direktno v ZIP, arhiviranje ob vklopu/izklopu/uri/intervalu, ...
http://www.centered.com/
Zna ogromno - arhiviranje več zadnjih različic, arhiviranje direktno v ZIP, arhiviranje ob vklopu/izklopu/uri/intervalu, ...
mrTwelveTrees ::
vse lepo in prav, samo če imaš ti mail shranjen tukaj:
C:\Documents and Settings\---uporabnik---\Local Settings\Application Data\Identities\{xxxxxxxxxxxxxxxxx}\Microsoft\Outlook Express
je bad, ker so te mape skrite - ta program pa ne odpre, oz. ne moreš določit te mape ki je "hiden", da bi se delala kopija...
C:\Documents and Settings\---uporabnik---\Local Settings\Application Data\Identities\{xxxxxxxxxxxxxxxxx}\Microsoft\Outlook Express
je bad, ker so te mape skrite - ta program pa ne odpre, oz. ne moreš določit te mape ki je "hiden", da bi se delala kopija...
zdravc ::
Jaz uporabljam MOB, ki zna arhivirati tudi skrite datoteke in mape. Je freeware. Dolpoteg tukaj.
kdor zna pa žih
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 275361 (20292) | Matko |
» | batch fajl iz txt (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 9618 (8279) | b3D_950 |
» | Skrbništvo 25 uporabnikov - predlogi in mnenja !Oddelek: Pomoč in nasveti | 3571 (2259) | SasoS |
» | Problem z programi za arhiviranje in backupOddelek: Programska oprema | 2473 (2325) | boula |
» | Outlook ekspress 6 - izguba podatkov na mejlih - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2946 (2946) | Izi |