Forum » Zvok in slika » Creative Gigaworks št. 1,Z-680 "samo še" št. 2
Creative Gigaworks št. 1,Z-680 "samo še" št. 2

glinik ::
Končno sem imel priliko slišat Creativovega paradnega konja, Gigaworks 7.1
Če je že bil Z-680 set bolši od Megaworksov, je zdaj stanje čisto drugačno. Creative je ponovno št. 1
Oba basa sta na visokem nivoju, tu še vedno za odtenek prednjači Logitech.So pa zato sateliti pri Gigaworksih bolši.
Cena obeh sistemov v Mediamarktu (Siesberg) je nekje enaka 450 EU.
Če kdo kupuje omenjene sisteme, bo z Gigaworksi zelo zadovoljen.
Je pa že tudi čas da Logitech predstavi neki nov top model.Vprašanje je, KDAJ ??? Čas za to vsekakor je.Bitka se nadaljuje
Lp
Če je že bil Z-680 set bolši od Megaworksov, je zdaj stanje čisto drugačno. Creative je ponovno št. 1
Oba basa sta na visokem nivoju, tu še vedno za odtenek prednjači Logitech.So pa zato sateliti pri Gigaworksih bolši.
Cena obeh sistemov v Mediamarktu (Siesberg) je nekje enaka 450 EU.
Če kdo kupuje omenjene sisteme, bo z Gigaworksi zelo zadovoljen.
Je pa že tudi čas da Logitech predstavi neki nov top model.Vprašanje je, KDAJ ??? Čas za to vsekakor je.Bitka se nadaljuje

Lp
- spremenil: glinik ()

Clone ::
Baje bojo v BOF-u Gigaworksi za sprobat čez 8 dni? Sem jih pa tudi jaz že malo gledal, tukej
http://www.abxzone.com/forums/showthrea...
en tip si jih že lasti pa ravi da čist povozijo Logiteche (razen po lepih kontrolah), jaz pa še vedno šparam za Z-5300 ker megaworksov ne dobim več.
http://www.abxzone.com/forums/showthrea...
en tip si jih že lasti pa ravi da čist povozijo Logiteche (razen po lepih kontrolah), jaz pa še vedno šparam za Z-5300 ker megaworksov ne dobim več.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 28596 (15852) | psytoma |
» | dilema: zvocniki Logitech : z680 vs z5500??? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 12738 (8754) | Seky |
» | Z-5500 vs Gigaworks S750Oddelek: Kaj kupiti | 2791 (2498) | Suli |
» | Zvočna kartica + PC + Ojačevalec... Katero?Oddelek: Kaj kupiti | 2573 (2291) | Oblivion |
» | Zvočniki 5.1 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9545 (8205) | Clone |