Forum » Zvok in slika » Suround iz 2 zvočnih kartic
Suround iz 2 zvočnih kartic
andHoc ::
Zamina me če obstaja kak program s katerim bi recimo 2 zvočni spremenil v nekaj podobnega SB Live.
Zadeva naj bi delovala tak da bi recimo prednje zvoke posredovala eni kartici, zadje pa drugi???
Se bi dobil kakšen program za to ??
Zadeva naj bi delovala tak da bi recimo prednje zvoke posredovala eni kartici, zadje pa drugi???
Se bi dobil kakšen program za to ??
...vse je relativno...
Binji ::
Po moje tud ne ker kot vem lahko spila samo ena kartica naenkrat. Bi blo pa fajn ker imam 3 zvocne trenutno doma.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Nebo držal, jest zdele recimo rolam MP3 je prek ene, druge mam pa kot mao monitor za predposlušat če kej miksam, oz za na mešalko pol dva kanala ...
Zaka nebi potem mogu met progija k bi recimo signal pač razudelu in poslov vsak del na svojo kartico ???
Zadeva v teoriji špila, sam nevem zaka ni noben še tega se spomnu nardit ???
Zaka nebi potem mogu met progija k bi recimo signal pač razudelu in poslov vsak del na svojo kartico ???
Zadeva v teoriji špila, sam nevem zaka ni noben še tega se spomnu nardit ???
...vse je relativno...
srale ::
samo ne deluje p av vseh kombinacijah ta stvar z dvema karticama..marsikatea se med seboj ne prebavlja...
drugač pa takefga programa še ni in ga tud še kar nekaj časa ne bo..pač to ni tko enostavno naredit kot se ti zdi...
drugač pa takefga programa še ni in ga tud še kar nekaj časa ne bo..pač to ni tko enostavno naredit kot se ti zdi...
Zaka recimo delujejo mixerjiza mp3je ...
SIcer zadeva ni tak komplicirana kot govoriš, zaka nebi pač program mogu pošiljat podatkov 2 kartricama, dekodiranje pa itak ni problem pri 1 GHz procih se mi zdi ??
Kaj res noben kle noen še ni pršu na tole idejo pa probu kej najdet na netu ???
SIcer zadeva ni tak komplicirana kot govoriš, zaka nebi pač program mogu pošiljat podatkov 2 kartricama, dekodiranje pa itak ni problem pri 1 GHz procih se mi zdi ??
Kaj res noben kle noen še ni pršu na tole idejo pa probu kej najdet na netu ???
...vse je relativno...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NFS Underground 2 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 20273 (7403) | opeter |
» | Richard Burns Rally je med nami (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 11199 (6228) | mzidy |
» | V Nemčiji 3500 novih ovadbOddelek: Novice / Zasebnost | 3869 (2469) | poweroff |
» | Pustolovščine?Oddelek: Igre | 2528 (1907) | BigWhale |
» | Neprekinjeno napajanjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2114 (1544) | sverde21 |