» »

problem plata/grafična

problem plata/grafična

mf ::

problem je naslednji:
ko igram igro minuto-dve se mi na zaslonu prikažejo navpične črte in pc zmrzne, nakar ga moram resetirat. imam plato asus a7n8x-x in radeona 8500, inštalirane pa najnovejše driverje, win xp + vsi popravki. sprobal sem tudi geforce 2 mx 400 (prav tako zadnji driverji) in rezultat je bil podoben, po nekaj min. igranja se je pc resetiral.;( ima kdo idejo kaj bi lahko bilo?
  • spremenilo: mf ()

boštjan ::

predvidevam,da grafe nimaš navite in da mogoče je nesporazum v ramih ali pa je plata fuč.kakšne pa so T in ali maš CPU navit?

navijal nisem nič, vse je original. ram imam 512 ddr 3200. pa to ne dela samo u igrah, ko sem probal testirat grafično u 3d mark so se spet pojavile črte-->resetiranje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mf ()

boštjan ::

a maš vključen VPU recover v driverjih

PI ::

Poglej če nimaš v biosu preostrih nastavitev (advancet chipset features, ram nastavi na 6,3,3 in 2.5 ostalo nastavi optimal). Če bo delalo, lahko začneš prakticirat.

Lp B

na novo sem namestil win xp in igre delajo bp, vse ostalo pa ne. vsekakor plate ne priporočam nobenemu.

Caligula ::

Izgleda, da ima Asus zadnje case malo bolj resne tezave pri zagotavljanju delovanja, kompatibilnosti,..

Ce se da, maticno zamenjaj pri prodajalcu.

Ocitno ne deluje pravilno in uveljavljaj garancijo in najbolje, da se dogovoris za kako od drugega proizvajalca.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zamrznitev iger pri Radeonih HD4850 / 4870 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Strojna oprema
39128905 (12785) erzy
»

Ugašanje računalnika med igranjem

Oddelek: Pomoč in nasveti
353641 (2708) Bostjan99
»

WinXP resetiranje&stuff

Oddelek: Operacijski sistemi
191324 (1085) AvAkI
»

Premalo točk v 3d marku 2001se?

Oddelek: Pomoč in nasveti
391814 (1351) aambro
»

Poden od podna: Hecules in R8500 LE (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
1427868 (5093) rap3r

Več podobnih tem