Forum » Omrežja in internet » Lepo je bilo,ko delalo je 19Mbit :)
Lepo je bilo,ko delalo je 19Mbit :)
Eagle ::
Menjaval sem mrežne v serveru, not sn dal 3com-ove in lepo vse skonfiguraram, nato pa probam če dela net..tako še kasneje sprobam speedtest in glej ga zlomka kolko mi je delalo: 19Mbit .. no sevede se je pol spet normaliziralo in sedaj mi dela konstanto okol 3.5Mbit-e, ping do dns serverov mam povprečno 9ms in tudi ko igram online Q3 mam skoz najmanjši ping .. mam pa paket A500 3mbit pri arnesu preko triere.. no zaj vsaj vem da se mi ni treba bati glede prihodnosti ..če bo laufalo več al ne :)
chucki ::
Kabelska power seveda!
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Phoebus ::
Ne, 19MB je potegno prek externega 56k modema, vezanega na serial port z omejitvijo 33600 baudov
Ziga Dolhar ::
Eagle ... medtem, ko si bil deležen take hitrosti -- kako si jo pa izkoristil?
Ker če je nisi, lahko le zjemo in komentiramo le tvojo ... hmmm ... "neiznajdljivost". [Bi uporabil kakšno manj milo besedo ...]
Ker če je nisi, lahko le zjemo in komentiramo le tvojo ... hmmm ... "neiznajdljivost". [Bi uporabil kakšno manj milo besedo ...]
https://dolhar.si/
Soprano ::
Lahko potrdim, da ne gre za pomoto. Prejšnji teden je tudi meni
šibalo preko 25 Mbit/s in to ene par ur =) Testiral pa sem preko
raznih ftpjev, ipd. Zdaj pa imam spet 1.5 Mbit/s (Triera dostop)
Očitno testirajo omrežje za prihodnost?
Soprano
šibalo preko 25 Mbit/s in to ene par ur =) Testiral pa sem preko
raznih ftpjev, ipd. Zdaj pa imam spet 1.5 Mbit/s (Triera dostop)
Očitno testirajo omrežje za prihodnost?
Soprano
monster-x ::
Meni je na raznih testih kazalo tudi že 29 Mbitov/s in to še na takrat 0,5 Mbit ADSL. Pač gre za napake, ki vedno bodo prisotne pri takih testih.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.
Phoebus ::
Če vam je vleklo s tako hitrostjo so bli pa zunaj na žicah pečeni golobji kakci ker so se tolk grele
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KKS > Triera > UPC > Telemach (strani: 1 2 3 4 … 359 360 361 362 )Oddelek: Omrežja in internet | 2727414 (10640) | MrStein |
» | Incotel in WiMaxOddelek: Omrežja in internet | 4121 (2681) | Spajky |
» | 5Mbit paket in zakaj ne dosegam te hitrosti?Oddelek: Omrežja in internet | 1917 (1368) | bastadu |
» | kabelski internetnet VS. ADSL (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7130 (5451) | Soprano |
» | SiOL mrk (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10853 (10853) | hruske |